:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: A NIGHTMARE ON ELM STREET
PERSBERICHT: A NIGHTMARE ON ELM STREET
Bron: Warner - Datum: 2010-09-21 - Geplaatst door: Werner
A NIGHTMARE ON ELM STREET
1,2, Freddy's coming for you...
Freddy is terug, met dé Halloweenfilm van 2010!
Op 20 oktober verschijnt A Nightmare On Elm Street op BD en DVD.

A Nightmare On Elm Street is zonder twijfel de meest succesvolle horrorfranchise ooit en lanceerde de carrière van wereldsterren als Johnny Depp. Het huiveringwekkende personage Freddy Krueger, dat al generaties lang tieners uit hun slaap houdt, werd bedacht door Wes Craven (Scream trilogie).

Het origineel wordt nu, 25 jaar na de release, in een modern jasje gestopt. Maar vrees niet, horroricoon Freddy Krueger is nog steeds herkenbaar in zijn rood-groen gestreepte trui, zijn Fedora hoed en natuurlijk zijn handschoenen met vlijmscherpe messen aan elke hand. Ook de kills zijn nog steeds verrassend, origineel en gruwelijk tegelijkertijd.

Michael Bay, die ook al in stond voor de succesvolle herintroductie van Friday The 13th en The Texas Chainsaw Massacre, zorgde voor de productie. Videoclipregisseur Samuel Bayer (Nirvana's Smells Like Teen Spirit) maakt zijn regiedebuut voor het witte doek.

Het verhaal bevat alle elementen voor een klassieke portie griezelen. Een groep tieners uit een buitenwijk heeft één ding met elkaar gemeen: ze worden allemaal achtervolgd door Freddy Krueger, een afschuwelijk misvormde moordenaar die hen in hun dromen opjaagt. Zolang ze wakker blijven, kunnen ze elkaar beschermen .... maar wanneer ze in slaap vallen, is er geen ontkomen meer aan.

Op de Blu-ray vind je ruim 60 minuten extra content terug in de "Maniacal Movie Mode". Dat is de ondertussen vertrouwde interactieve special met picture-in-picture commentaren, korte docu's, deleted scenes en een alternatief einde.