:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: 3 NIEUWE HBO-COMEDY'S
PERSBERICHT: 3 NIEUWE HBO-COMEDY'S
Bron: Warner - Datum: 2010-09-26 - Geplaatst door: Werner
Op 20 oktober verwent HBO ons met maar liefst 3 totaal nieuwe humoristische series op DVD. En zoals we dat ondertussen gewoon zijn van HBO, zijn het opnieuw 3 Grand-Cru’s!

HUNG - SEIZOEN 1
vertelt de lotgevallen van Ray Drecker, een basketballcoach die worstelt met een knoert van een midlifecrisis. Wanneer werkelijk alles tegenzit besluit hij om zijn lang verborgen geheime wapen in te zetten: zijn overmaats geproportioneerd geslachtsdeel. Hij gaat aan de slag als “male prostitute” en ontdekt dat het leven alsnog zin kan hebben.

Winnaar van 2 Golden Globe nominaties en “de beste nieuwe comedy van HBO” volgens the New York Times. Qua snedigheid valt deze serie te vergelijken met die ander HBO topper: Entourage. In de US is dit de nummer 4 qua kijkcijfers bij HBO (na The Sopranos, True Blood en Sex And The City).

BORED TO DEATH - SEIZOEN 1
is een hilarische noir-otic (ironic film noir) die focust op Jonathan Ames (Jason Schwartzman), een New Yorkse schrijver die zijn writer’s block te lijf gaat met liters witte wijn en kilo’s wiet. Wanneer de inspiratie niet komt en zijn vriendin hem verlaat, besluit hij illegaal bij te klussen als privé detective. Hij raakt in de meest waanzinnige avonturen verwikkeld. Zijn baas George (Ted Danson uit Cheers en Curb Your Enthusiasm) en zijn vriend Ray (Zach Galifianakis van The Hangover) doen vrolijk mee. Essentieel voor de fans van de onderkoelde, melige humor van Flight Of The Conchords.

EASTBOUND & DOWN - SEIZOEN 1
is een nieuwe serie van comedy-king Will Ferell. Kenny Powers (een fantastische Danny Mc Bride) is een arrogante, vuilbekkende, seksistische en compleet narcistische american-footballster op zijn retour die aangesteld wordt als vervangcoach van het schoolteam in zijn thuisstad Shelby, North Carolina. Hij trekt in bij zijn politiek correcte oudere broer en diens gezin. Massa's pijnlijke situaties en een stortvloed aan grappen in elke aflevering.

Alsof we met dit aanbod nog niet genoeg aan onze trekken komen, brengen ze op 20 oktober ook nog een nieuwe Entourage uit (seizoen 6 ondertussen) en seizoen 7 van Curb Your Enthusiasm, dat fantastisch goed scoort in de VS. En voor de HBO fans die het allemaal iets serieuzer willen is er In Treatment – seizoen 2 (krijgt nog betere kritieken dan zijn ook al geweldige voorganger) en natuurlijk The Pacific, de nieuwe serie van Tom Hanks en Steven Spielberg en het vervolg op Band Of Brothers. Deze serie komt uit op 10 november, maar hieraan wijden we binnenkort een volledig persbericht.

Ten slotte zijn er, met het oog op de eindejaarsperiode, alweer fantastische boxsets op de markt met volledige HBO series: The Wire, the Sopranos, Band Of Brothers, Rome, Six Feet Under, enfin…te veel om op te noemen.