:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: TWILIGHT: ECLIPSE
PERSBERICHT: TWILIGHT: ECLIPSE
Bron: Warner - Datum: 2010-10-27 - Geplaatst door: Werner
THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE
Op 3 december verschijnt The Twilight Saga: Eclipse op Blu-raydisc en op 2-Disc Special Edition dvd.

Het is vast niet meer nodig om de avonturen van Bella (Kristen Stewart), Edward (Robert Pattinson) en Jacob (Taylor Lautner) aan u voor te stellen. Deel 3 gaat resoluut verder op de trend naar meer actie die in The Twilight Saga: New Moon werd ingezet. De komst van het nieuwe vampierenleger: the New Borns, dwingt de Wolfpack en de Cullenspack tot een samenwerking. De finale met het spectaculaire gevecht tussen de drie clans is er één om niet licht te vergeten. Deze titel zal opnieuw een ruimer publiek aanspreken.

Jacob en Edward zijn nog steeds in een bittere strijd verwikkeld om het hart van Bella. Gelukkig wordt één en ander tijdig gerelativeerd door de vaak scherpe en grappige dialogen tussen de twee kemphanen. Naast deze vete van haar twee liefdesrivalen, heeft Bella, nu haar eindexamens er aan komen, af te rekenen met meer wereldse besognes zoals examenstress.

The Twilight Saga: Eclipse barst van de actiescènes en spectaculaire beelden. Om helemaal ondergedompeld te worden in dit spannende avontuur, bekijk je deze best op Blu-ray Disc. De Blu-ray Disc bevat volgende extra’s:
• audio commentaar met auteur en producer
• audio commentaren van Kristen Stewart en Robert Pattinson
• verwijderde scènes
• fotogallerij
• 6-delige making of documentaire (88 min)
• Muse videoclip
• Metric Videoclip

De 2-Disc Special Edition dvd bevat dezelfde extra’s.

En voor alle die-hard fans, maar ook voor de Twilight newbies die de serie in één maal willen ontdekken, is er nu de Twilight boxverpakking (op DVD en op Blu-ray Disc). Daarin vind je de Special Editions van de eerste 3 delen: Twilight, New Moon en Eclipse. Een must-have voor onder de Kerstboom!