:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> NIEUWSBERICHT: WARNER OPENT LEAVESDEN STUDIO'S
NIEUWSBERICHT: WARNER OPENT LEAVESDEN STUDIO'S
Bron: Warner - Datum: 2011-03-16 - Geplaatst door: Werner
Bezoek de Harry Potter opnamestudio’s vanaf de lente van 2012.

Neem een kijkje achter de schermen van de populairste filmfranchise ooit!

Deze week maakt Warner Home Entertainment de plannen bekend voor de “Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter”. Vanaf de lente van 2012, gooit de studio waar de Harry Potter-films de laatste tien jaar opgenomen werden (Warner Bros. Studios Leavesden) de deuren wagenwijd open. Een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van de populairste filmfranchise ooit.

Een geleide wandeling neemt je mee langs de authentieke decors, rekwisieten, kostuums en speciale effecten uit de acht Harry Potter-films. Enkele uitschieters zijn de iconische “Grote Hal”, die levensgroot gebouwd werd voor de eerste Harry Potter-film The Philosopher’s Stone, en het overbekende kantoor van professor Perkamentus, met de antieke bibliotheek en twee levensgrote portretten van professor Perkamentus (één van Richard Harris en één van Michael Gambon).

Tickets worden pas later dit jaar aangeboden, maar wie interesse heeft kan zich nu al registreren op www.wbstudiotour.co.uk. Je ontvangt dan geregeld updates en nieuwtjes over het project. Op die website vind je ook meer details en alle praktische info terug.

De Warner Bros. Studios Leavesden wordt, wanneer ze opent volgend jaar, één van de grootste opnamestudio’s voor bioscoop, TV en reclame producties in Europa. De samenwerking met de Warner Bros. Studios loopt reeds meer dan tien jaar en beslaat niet alleen de acht Harry Potter films, maar ook recente Warner Bros. toppers als Christopher Nolans The Dark Knight, Guy Ritchie’s Sherlock Holmes en de binnenkort te verschijnen vervolgfilm Sherlock Holmes: A Game Of Shadows.