:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: THE LORD OF THE RINGS EXTENDED EDITION
PERSBERICHT: THE LORD OF THE RINGS EXTENDED EDITION
Bron: A-Film - Datum: 2011-03-23 - Geplaatst door: Werner
THE LORD OF THE RINGS MOTION PICTURE TRILOGY: EXTENDED EDITIONS
Vanaf 28 juni 2011 op Blu-ray

Na de succesvolle release van de originele bioscoopversies van de Lord Of The Rings-films op Blu-ray vorig jaar, zullen nu ook de uitgebreide versies van de films verschijnen in een indrukwekkende 15-disc collectie. Hiermee is dit de meest complete The Lord Of The Rings-uitgave ooit. De films staan elk op 2 Blu-ray discs zodat de hoogst mogelijke beeldkwaliteit gegarandeerd kan worden. De Extended Editions van de drie The Lord Of The Rings-films verschijnen op 15 discs met meer dan 26 uur aan bonusmateriaal.

De Extended Editions zullen worden uitgebracht met Engelse 6.1 DTS-HD MA audio. Iedere film heeft een drietal dvd’s met extra’s. Het hoogtepunt van de meer dan 26 uur aan bonusmateriaal is de door Costa Botes gemaakte zeldzame achter de schermen documentaires. Botes had ongeëvenaarde toegang bij het maken van de films en zijn unieke benadering resulteert in een intieme en eerlijke backstage pass. Deze documentaires worden vergezeld door de special features van Michael Pellerin die al op de originele dvd-releases van de uitgebreide versies stonden.

De Oscarwinnende The Lord Of The Rings trilogie wordt gevierd als een mijlpaal in de filmgeschiedenis en is één van de meest succesvolle filmseries aller tijden. Met de aanstaande release worden de films aangeboden op Blu-ray met meer dan twee uur uitgebreide scènes die geselecteerd werden onder supervisie van regisseur Peter Jackson. In totaal werden de films voor 30 Oscars genomineerd. Een recordaantal van 17 nominaties werd verzilverd. Jacksons film trilogie is gebaseerd op de legendarische boeken van J.R.R. Tolkien, en verteld over een epische reis van mensen, hobbits, elfen, dwergen en de andere bewoners en culturen van Middenaarde. De films tonen de strijd van goed tegen kwaad met fantastische speciale effecten en sterke emoties. De voortdurende kameraadschap en het ultieme offer worden treffend gevangen, terwijl de chaos en vernietiging van Middenaarde benadrukt worden.

The Lord Of The Rings Motion Picture Trilogy: Extended Edition (Blu-ray) zal in een luxe verpakking verschijnen. De totale speelduur van de films bedraagt 681 minuten.

Bekijk hier de trailer: http://www.youtube.com/watch?v=_6CRkYKGMrg