:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: TREME EN HOW TO MAKE IT IN AMERICA
PERSBERICHT: TREME EN HOW TO MAKE IT IN AMERICA
Bron: Warner - Datum: 2012-04-20 - Geplaatst door: Werner
Vanaf 9 mei zijn de HBO series Treme – seizoen 1 en How To Make It In America – seizoen 1 verkrijgbaar op DVD.

We kunnen enkel hopen dat dit rotweer nog een tijdje aanhoudt zodat we complexloos onze dagen voor de buis kunnen slijten. Zelfs Frank Deboosere bevestigt dat de stortvloed aan topreleases bij Warner Home Video dit voorjaar wel erg uitzonderlijk is. Na Boardwalk Empire S1, Contagion, The Ides Of March, Happy Feet 2, Game Of Thrones S1 en J. Edgar, krijgen we opnieuw 2 fantastische HBO series voorgeschoteld.

Treme behoeft ondertussen geen introductie meer. De makers van The Wire bevestigen met deze heerlijke swingende serie over tegenspoed en menselijke veerkracht. Enkele maanden na de grootste natuurramp in de Amerikaanse geschiedenis, proberen de inwoners van de wijk Treme in New Orleans hun leven opnieuw op de rails te zetten. Hun unieke cultuur, de overal aanwezige muziek, een hap cajun food op zijn tijd en een flinke dosis levensvreugde helpen hen daarbij. De serie werd voor zowel de Emmy Awards als de Grammy Awards tweemaal genomineerd en kan bogen op een uiterst sterke cast (John Goodman, Wendell Pierce,…).

Extra’s Treme
• The Music of Treme
• The Making of Treme
• Treme : Beyond Bourbon Street
• Audio Commentaries
• Music Commentaries

How To Make It In America volgt Ben en Cam, twee twintigers uit New York die vastbesloten zijn de Amerikaanse Droom waar te maken. Ze proberen een vaste stek te veroveren in de New Yorkse mode industrie. Ben en Cam moeten gebruik maken van hun vindingrijkheid en hun vrienden om alle obstakels te overwinnen. How to Make it in America is van het creatieve team achter de Emmy-winnende serie Entourage. Heel wat elementen zijn dan ook erg herkenbaar: de belevenissen van een stel twintigers en hun vrienden op weg naar de top, een uitstekende cast en een briljante soundtrack (Aloe Blacc, Kid Cudi, Florence & the Machine, …). Niet te missen voor Entourage fans dus, maar ook voor iedereen die kwaliteitstelevisie weet te smaken.

Extra’s How To Make It In America
• The Get By: Making it on the Streets of NYC
• The Legend of Wilfredo Gomez
• Hustle Stories
• 8 Audio Commentaries
- Deleted Scenes


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron