:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2012
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2012
Bron: A-Film - Datum: 2012-08-04 - Geplaatst door: Werner

MIRROR, MIRROR (SNEEUWWITJE)

 

Mirror, Mirror (Sneeuwwitje) is een spectaculaire versie van het klassieke sprookje met Oscar-winnares Julia Roberts als de boze koningin die de troon steelt. Een levendig, komisch avontuur vol jaloezie, romantiek en verraad zal de harten van het publiek voor zich winnen. Regisseur Tarsem Singh (Immortals) herschrijft de sprookjesgeschiedenis als een slechte tovenares (Roberts) liegt en bedriegt om de troon van een weesmeisje (Lily Collins) te stelen en de aandacht van de prins te trekken. Als de schoonheid van het meisje, Sneeuwwitje, de prins weet te bekoren verbant de koningin haar naar het bos, waar een vraatzuchtig beest hongerig wacht... Sneeuwwitje wordt gered door een groep kleine struikrovers en ontwikkelt zich tot een ontembare jonge vrouw met het vaste voornemen dat wat haar ontnomen is terug te krijgen. Met de hulp van haar onderdanen bindt ze de strijd aan met de verraderlijke koningin. Een episch spektakel vol magie en humor in de verbluffende visuele stijl van Tarsem Singh is het gevolg.

 
Release op Blu-ray en DVD
Regisseur: Tarsem Singh

Cast: Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer

Speelduur: 95 minuten

Releasedatum: 13 september 2012

 
TAKE SHELTER
 

Curtis La Forche is een brave werknemer van een boorfirma, de perfecte vader van het dove dochtertje Hanna, de ideale echtgenoot van de nuchtere Samantha en de Christelijke steunpilaar van een hechte dorpsgemeenschap. Een perfect leven, totdat alles in een droom tegen Curtis lijkt te rebelleren. Zijn hond valt hem aan, Samantha gluurt met een moorddadige blik naar haar man en op de achtergrond dreigt een destructieve storm. Om zijn gezin te beschermen besluit hij de stormschuilkelder in zijn tuin te vergroten en te verstevigen. Curtis wordt alsmaar schichtiger en asocialer, terwijl hij obsessief doorwerkt aan de kelder. Hoe ver gaat Curtis en in hoeverre zijn de visioenen werkelijkheid?

 
Release op Blu-ray en DVD
Regisseur: Jeff Nichols

Cast: Michael Shannon, Jessica Chastain

Speelduur: 120 minuten

Releasedatum: 6 september 2012

 
ACT OF VALOR
 

In Act Of Valor zien we echte Navy SEAL's aan het werk in een sterk verhaal over het hedendaagse wereldwijde anti-terrorisme. De film combineert indrukwekkende gevechtsscènes, tactiek en pure emotie. Act Of Valor is geïnspireerd op waargebeurde missies. We worden deel van de geheime wereld van de best getrainde gevechtselite. Bij het redden van een ontvoerde CIA agent ontdekken de SEAL's dat er een terroristische aanslag wordt beraamd op de Verenigde Staten. Tijdens de jacht op de potentiële daders gaat het Bandito Platoon de hele wereld over. Gedurende hun missie moeten de mannen de balans zien te vinden tussen de verantwoordelijkheid voor hun land, hun team en hun families.

 
Release op Blu-ray en DVD
Regisseur: Mike McCoy

Cast: Roselyn Sanchez, Emilio Rivera, Nestor Serrano

Speelduur: 110 minuten

Releasedatum: 13 september 2012