:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> RELEASEBERICHT: JUNI RELEASES
RELEASEBERICHT: JUNI RELEASES
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2002-04-19 - Geplaatst door: Serge
WARRIORS
Deze zeer realistische film is gebaseerd op verslagen en getuigenissen van soldaten die in BosniŽ hebben gediend. Deze film krijgt van de kritische kijkers op de toonaangevende internetsite IMDB, zelfs een 8,5 als waarderingscijfer. Vier jonge Engelse soldaten worden uitgezonden door de VN naar het oorlogsgebied in BosniŽ. Hun doel is het beschermen van de bedreigde burgerbevolking zonder daarin partij te kiezen voor de Kroaten of Moslims. Ze zijn zich er al snel van bewust dat ze hun opdracht nooit zullen volbrengen zonder offers. In hartje winter weten ze zich gevangen in een verschrikkelijke oorlog vol onvoorstelbare wreedheden en volkerenmoord. Een verhaal van gewone mensen, geconfronteerd met de brutaliteit van een waanzinnige oorlog.

Beeld 4:3, Geluid Dolby Stereo 2.0, Trailers other DVD releases.

Releasedatum: 18 juni 2002.

THE ARNATI GIRLS
In deze ontroerende speelfilm speelt een heel scala aan topacteurs en actrices: Mercedes Ruehl (Last Action Hero, The Fisher King), Paul Sorvino (Goodfellas, The Firm), Cloris Leachman (Music of the Heart), Lee Grant, Mark Harmon (Casualties, TV serie Chicago Hope), Sean Younci (Ace Ventura: Pet betective, Mr. Jekyll and Ms Hyde). Na het overlijden van vader Amati dreigt het gezin uit elkaar te vallen. Moeder trekt zich terug en raakt geobsedeerd door de dood. Haar gedrag verontrust haar 4 dochters en haar zusters. The Amati Girls gaat over de levens van de Amati vrouwen, die nogal roerend zijn. In deze prachtige speelfilm, waarin de emoties fel oplaaien zoekt de Amati familie zich een weg door zorgen en verdriet op weg naar vrijheid en geluk. Niets kan hun diepe verbondenheid klein krijgen en met elkaar weten ze telkens weer de problemen te overwinnen.

Beeld 4:3, Geluid Dolby Stereo 2.0, Trailers other DVD releases.

Releasedatum: 18 juni 2002.

GENTLEMEN'S RELISH
Een Britse comedy die zich afspeelt in de upperclass van Londen, aan het begin van de 20e eeuw. Een zwierig kunstschilder, genaamd Kingdom Swan, stort zich na het mislukken van zijn carriŤre vol overgave op de fotografie. Hij vindt dat zijn foto's geen vervelende kiekjes, maar weelderige kunstwerken moeten worden. Zijn fotosessies veranderen al snel in uitbundige verkleedpartijen. Zijn geslepen assistent Marsh komt echter op het briljante idee om klassieke onderwerpen te nemen. Swan begint de society schonen te fotograferen als naakte Aphrodites. Marsh verkoopt stiekem de foto's aan een obscuur blad gespecialiseerd in naaktfoto's, de Gentlemen's Relish. Alles loopt lekker, totdat Marsh' dubbelspel wordt ontdekt, juist op het moment dat Swan bezig is met zijn grootste project: de begrafenis van Cleopatra, met honderden halfnaakte slaven en slavinnen...

Beeld 4:3, Geluid Dolby Stereo 2.0, Trailers other DVD releases.

Releasedatum: 18 juni 2002.

UIT HET ARCHIEF