:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE DARK KNIGHT RISES
PERSBERICHT: THE DARK KNIGHT RISES
Bron: Warner - Datum: 2012-10-03 - Geplaatst door: Werner
THE DARK KNIGHT RISES
Het slot van de ultieme Batman trilogie!

Met de langverwachte blockbuster The Dark Knight Rises komt er een einde aan de epische trilogie van Christopher Nolan. Op 28 november verschijnt de titel op 2-disc Blu-ray steelbook. Op de 1-disc DVD is het een weekje langer wachten. Deze is vanaf 5 december verkrijgbaar.

Vanaf 28 november is ook de volledige trilogie beschikbaar op 5-disc Blu-ray trilogy en 6-disc DVD trilogy. Deze box bevat, naast Batman Begins, The Dark Knight en The Dark Knight Rises een exclusief verzamelboek met unieke informatie over de trilogie.

“Een superieure actiefilm die begint waar andere blockbusters eindigen” (Cutting Edge)

Naast de gevestigde waarden: regisseur Christopher Nolan (regie), Oscarwinnaar Michael Caine (Alfred), Gary Oldman (Commissioner Gordon), Oscarwinnaar Morgan Freeman (Lucius Fox) en natuurlijk Christian Bale (Bruce Wayne/Batman), vervoegen Anne Hathaway (Selina Kyle/Catwoman), Tom Hardy (Bane), Oscarwinnaar Marion Cotillard (Miranda Tate) en Joseph Gordon-Levitt (John Blake) de all-star cast.

Synopsis:
Het is acht jaar geleden dat Batman in de nacht verdween en op slag veranderde van held in voortvluchtige. Door de schuld op zich te nemen voor de dood van officier van justitie Harvey Dent, offerde The Dark Knight alles op voor wat hij en commissaris Gordon zagen als een goede zaak. Lange tijd werkte deze leugen, alle criminele activiteiten in Gotham City werden de kop ingedrukt door de anti-misdaad wet: de Dent Act. Maar alles verandert door de komst van een slinkse inbreker met een mysterieus motief. Veel gevaarlijker echter is de opkomst van Bane, een gemaskerde terrorist met meedogenloze plannen voor Gotham. Wanneer Bruce zich weer in cape en masker hult, blijkt Bane een erg geduchte tegenstander...

Maak je klaar voor de ultieme filmervaring op Blu-ray!

The Dark Knight Rises moet je op Blu-ray gezien hebben! Geen enkel ander formaat vat beter de sinistere sfeer van de duistere straten van Gotham City. De oogverblindende stunts en de onverwachte explosies van geweld laten je naar adem happen. De extra's op de Blu-ray nemen je mee voor een exclusieve kijk achter de schermen van deze superieure blockbuster. Met de The Dark Knight Rises app, die gelijktijdig met de Blu-ray verschijnt, wordt de beleving helemaal interactief. De app is verkrijgbaar via de iTunes Store en via Google Play. De app bouwt verder op de nu al verkrijgbare “TDKR: Gotham City’s Most Wanted” app en geeft je toegang tot nog meer exclusief bonusmateriaal.

Blu-ray extra’s:
• “The Batmobile” documentaire: de 5 Batmobiles samen, voor de eerste keer in de geschiedenis. Maak de geboorte en de evolutie mee van dit technologische wonder, cultureel icoon en Batmans meest gevreesde wapen.
• “Ending the Knight”: regisseur Christopher Nolan en zijn team leggen uit hoe ze het epische slot van deze legende concipieerden.
• Trailers
• Foto en artwork gallerijen

DVD extra’s:
• “The Journey of Bruce Wayne”


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron