:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: DRAGONBALL Z SERIE 3 & 4
PERSBERICHT: DRAGONBALL Z SERIE 3 & 4
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2002-04-23 - Geplaatst door: Serge
Bridge Entertainment Group brengt op 23 april het derde en vierde deel van de Dragonball Z serie uit op video en dvd. Ook deze delen staan garant voor hevige gevechten en spannende momenten. De helden Goku, Piccolo, Gohan en de andere Z-vechters gaan nog steeds de strijd aan met hun wrede vijanden.

Kenmerken dvd
Geluid: Dolby Digital 2.0
Beeld: 4:3

Wat voorafging
De Saiyans zijn een wreed buitenaards ras. En van hen, Raditz, is nu op Aarde om zijn broer Goku te vinden. Goku is als baby naar de Aarde gezonden met als missie om de Aardse bevolking uit te roeien. Maar Goku is opgegroeid als een goed persoon en weet niet dat hij een Saiyan is. Raditz eist dat Goku meteen zijn missie volbrengt. Wanneer Goku weigert, ontvoert Raditz Gohan, het zoontje van Goku...

Dragonball Z serie 3
Trouble on Arlia
De slechte Saiyan vechters Nappa en Vegeta naderen de Aarde. Ze zijn van plan om de Dragonballs te verzamelen zodat ze zichzelf onsterfelijk kunnen wensen. Om een beetje fun te hebben, maken de twee Saiyans een tussenstop bij de planeet Arlia.

Home for Infinite Losers
Goku bevindt zich nog steeds in de andere dimensie. Hij is van het Slangenpad afgevallen en belandt in Het Land Zonder Terugweg. Van de twee angstaanjagende monsters die daar leven, krijgt Goku de kans om naar het Slangenpad terug te keren. Daarvoor moet hij wel eerst n van de monsters in een gevecht verslaan. Zal het Goku lukken?

Princess Snake's Hospitality
In de toren van Kami heeft een speciale groep Aardse vechters zich verzameld. Daar bereiden ze het gevecht tegen de Saiyans Nappa en Vegeta voor. Ondertussen denkt Goku dat hij het einde van het Slangenpad heeft bereikt en ontmoet er de valse Slangenprinses.

Dragonball Z serie 4
Escape from Piccolo
Gohan verlangt heel erg naar huis. Hij wil uit de Wildernis ontsnappen en maakt een eigen boot, maar die wordt tijdens een storm verwoest. Een geluk bij een ongeluk, een paar weeskinderen die op een eiland wonen, redden hem. Als Gohan zijn reis naar huis verder zet, herinnert Piccolo hem aan zijn missie: de Aarde redden!

Showdown in the Past
De Aardse vechters Krillin, Tien, Chiaotzu en Yamcha trainen al een hele tijd bij Kami. Ze balen ervan dat de training zo lang duurt. De assistent van Kami, Mr. Popo, vertelt de vechters dat ze hun echte kracht zullen ontdekken als ze hun vijand hebben verslagen. Mr. Popo stuurt de vechters naar de Pendulum kamer, een virtual reality ruimte waar de overweldigende kracht van de Saiyans kan worden nagebootst.

The End of Snake Way
Tijdens n van de trainingen verandert Gohan weer in een aap en valt hij Piccolo aan. Piccolo wil de reden weten waarom Gohans slechte Saiyanbloed steeds opnieuw de bovenhand haalt. Hij komt tot een bijzonder ontdekking.


Recent nieuws van dezelfde bron