:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: GANGSTER SQUAD
PERSBERICHT: GANGSTER SQUAD
Bron: Warner - Datum: 2013-05-02 - Geplaatst door: Werner
GANGSTER SQUAD

Heren kunnen alvast de pot brillantine uit de kast halen en dames hun meest uitdagende outfit, want op 12 juni brengt Warner Home Video Gangster Squad uit op Blu-ray en DVD! Laat je meevoeren naar de donkere onderbuik van Los Angeles in 1949 en maak kennis met de legendarische leden van Gangster Squad, een team van keiharde agenten met maar 1 doel: misdaadkoning Mickey Cohen (Sean Penn in een glansrol) stoppen. Gangster Squad beschikt over een absolute topcast, naast Sean Penn vinden we onder andere Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Brolin en Nick Nolte terug. Mis dit intense gevecht tussen goed en kwaad niet, en haal Gangster Squad vanaf 12 juni in huis!

Synopsis
Los Angeles, 1949. Mickey Cohen (Sean Penn), afkomstig uit Brooklyn, is een meedogenloze maffiabaas die over de stad heerst en alle opbrengsten van de drugshandel, wapenhandel, prostitutie en – als het aan hem ligt – ook alle gokactiviteiten ten westen van Chicago binnenhaalt. Dit alles is mogelijk dankzij de bescherming die hij geniet, niet alleen van zijn handlangers maar ook van de politie en politici die hij in zijn macht heeft. Zo intimideert hij zelfs de moedigste en hardste agenten… behalve dan misschien de leden van een geheim team van de LAPD onder leiding van Sgt. John O’Mara en Sgt. Jerry Wooters, die samen alles in het werk stellen om het imperium van Cohen te ontmantelen.

Bonusmaterialen
•  Tough Guys with Style (BD, DVD): Josh Brolin en Ryan Gosling nemen ons mee naar de onderbuik van Los Angeles, circa 1949. Langs fluitende kogels, bloedmooie dames en stijlvolle, gesofisticeerde tough guys zien we hoe deze agenten en beruchte gangsters de koningen van de nacht werden.
• Commentary met regisseur Ruben Fleischer (BD)
•  The Gangland Files (BD): Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Brolin en de andere leden van de cast nemen je mee op een ontdekkingstocht door de levens van de legendarische leden van de echte Gangster Squad, en ze onthullen de verhalen en unieke locaties die de inspiratie vormden voor de film.
• The Set - Up (BD)
• Then and Now Locations (BD): Bekijk vintage beelden van de glamoureuze - en vaak ook gevaarlijke - plekken waar het verhaal zich afspeelt, samen met hedendaagse beelden van deze locaties.
• Rogues Gallery - Mickey Cohen (BD): Een fascinerend portret van gangster Mickey Cohen, die een grootmeester was in het gokken. Op zijn toppunt was Cohen, de man die later door de familie Hearst gevraagd werd om hun geliefde Patty te vinden, vaak in het gezelschap van de legendarische Benjamin "Bugsy" Siegel te vinden.
• Deleted Scenes (BD)