:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2013
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2013
Bron: A-Film - Datum: 2013-05-10 - Geplaatst door: Werner
SILVER LININGS PLAYBOOK

Pat Solatano is een man die alles van de zonnige kant bekijkt. Nadat hij uit het ziekenhuis ontslagen is en hij zijn vrouw verloren heeft aan een andere man, is hij er van overtuigd dat hij haar weer voor zich kan winnen en zijn leven weer op de rails kan krijgen. Pat verhuist terug naar zijn ouders en wijdt zich geheel aan de opgave om de man te worden die zijn vrouw altijd had gewild. Maar dan ontmoet hij Tiffany, een mooie vrouw wiens leven ook anders is gelopen dan ze dacht.

Release op Blu-ray en DVD: 04-06-2013
Cast: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Robert DeNiro, Chris Tucker
Regisseur: David O'Russell
Duur: 122 minuten


THE MASTER

The Master speelt zich af na de Tweede Wereldoorlog waar de intellectuele man Lancaster Dodd (Hoffman) een nieuwe religieuze organisatie opricht. Phoenix speelt de rol van de getraumatiseerde marinier Freddie Quell, die na de oorlog verward thuiskomt en al snel de rechterhand wordt van Lancaster. Maar naar mate de organisatie populariteit begint te winnen, krijgt Quell twijfels over de organisatie en de gedachten van zijn “meester”...

Release op Blu-ray en DVD: 04-06-2013
Cast: Philip Seymour Hoffman, Joaquin Phoenix, Amy Adams
Regisseur: Paul Thomas Anderson
Duur: 137 minuten


ZERO DARK THIRTY

Zero Dark Thirty vertelt het verhaal van de klopjacht op Osama Bin Laden, de man achter de grootste terroristische aanval ter wereld. Alle geheime diensten van Amerika zijn op zoek naar de meest beruchte terrorist ter wereld en falen hem te vinden. Het is uiteindelijk de intelligentie en opmerkzaamheid van 1 vrouw die ervoor gezorgd heeft dat Osama in handen valt van de Navy SEALS. Het gerucht doet de ronde dat scenarist Mark Boal kon beschikken over de geheime tapes (uit de zwarte doos van de gecrashte helicopter) van de operatie. Dit zorgde voor heel wat ophef binnen de US Secret Service.

Release op Blu-ray en DVD: 04-06-2013
Cast: Jessica Chastain, Mark Strong, Chris Pratt
Regisseur: Kathryn Bigelow
Duur: 149 minuten


VERLIEFD OP IBIZA

Op het eiland waar veertigers dertig willen zijn, de dertigers twintig willen zijn en de twintigers de weg kwijt zijn, raakt een ensemble van personages verliefd op elkaar, en op Ibiza. Een feel-good film voor alle leeftijden vol humor, avonturen en menselijke inzichten. Met hoofdrollen voor Jan Kooijman, Kim Feenstra, Sanne Vogel, Simone Kleinsma, Rick Engelkes, Gigi Ravelli, Jim Bakkum, Marly van der Velden, Lone van Roosendaal, Marius en Jasper Gottlieb en DJ Armin van Buuren. Ibiza! Het ultieme partyeiland. De witste stranden, grootste clubs, beroemdste DJ’s en mooiste mensen. Wat is nou een betere plek om een glamourverjaardag te organiseren dan daar? Dertien mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet -of niet langer- haalbaar is, en zullen ze moeten uitzoeken wat daar voor in de plaats komt.

Release op Blu-ray en DVD: 11-06-2013
Cast: Jan Kooijman, Sanne Vogel, Simone Kleinsma, Jim Bakkum e.a.
Regisseur: Johan Nijenhuis
Duur: 111 minuten


21 AND OVER

De nieuwe hit comedy van de makers van The Hangover. Je wordt maar een keer 21, en dat moet je vieren tot je erbij neervalt met een legendarisch feest vol mooie vrouwen en veel alcohol. Jeff Chang is een goede en nette student die altijd hoge cijfers haalt. De avond van zijn 21e verjaardag nemen zijn 2 beste vrienden hem mee uit om zijn dit te vieren met een paar biertjes. Maar wat een paar biertjes zouden zijn, eindigt in een avond waarbij Project X een kinderfeestje lijkt…

Release op Blu-ray en DVD: 18-06-2013
Cast: Miles Teller, Sarah Wright
Regisseur: Jon Lucas
Duur: 93 minuten


ROOM IN ROME

Een hotelkamer in het centrum van Rome. Twee jonge vrouwen die elkaar net hebben ontmoet gaan samen op een intieme, gepassioneerde, emotionele reis die lichaam en ziel diep zal raken. Langzaam verliezen ze zich in elkaar, tot ze door een volledig nieuwe liefde gegrepen worden. Het verhaal ontwikkelt zich over een periode van twaalf uur, tijdens de nacht en de vroege ochtend. Alba zal naar Spanje en Natasha naar Rusland terugkeren. Maar de vrouwen zullen altijd verbonden blijven.

Release op Blu-ray en DVD: 18-06-2013
Cast: Elena Anaya, Natasha Yarovenko, Enrico Lo Verso
Regisseur: Julio Medem
Duur: 109 minuten


THE TUMBLIES DEEL 2

De Tumblies is een vrolijke peuter- en kleuter animatieserie over vier kleurige, bijzondere karakters die bestaan uit twee, drie of vier losse schijven. Voor je het weet vallen de Tumblies uit elkaar. Dit leidt tot de nodige avonturen en komische situaties die de Tumblies spelenderwijs oplossen. De eenvoudige, korte en dynamische verhaaltjes blijven dicht bij de eigen beleving en fantasie van het kind. Onderwerpen uit het dagelijkse leven als sport en spel, het ontdekken van de dingen in de wereld en over het plezier dat je samen kunt hebben. En natuurlijk over alle leuke trucjes die je met de schijven van de Tumblies kunt uithalen! De Tumblies zijn vrolijk, begrijpend, soms boos of teleurgesteld, maar vooral vrienden! De Tumblies, een vrolijke peuter- en kleuter animatieserie vanaf november 2012 dagelijks te zien bij KRO Kindertijd.

Release op DVD: 25-06-2013UIT HET ARCHIEF