:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Wild Bunch >> PERSBERICHT: RELEASES ZOMER EN NAJAAR 2013
PERSBERICHT: RELEASES ZOMER EN NAJAAR 2013
Bron: Wild Bunch - Datum: 2013-08-02 - Geplaatst door: Werner
BROKEN

Het leven van de elfjarige Skunk verandert van de ene op de andere dag wanneer ze getuige is van de brute mishandeling van haar buurjongen Rick. De gebeurtenis maakt een einde aan de onschuld in het leven van de vrolijke Skunk. Haar huis, buurt en school, de plekken waar ze zich ooit zo veilig waande, zijn verraderlijk en onvoorspelbaar geworden. Verward zoekt ze troost bij Rick, de vriend bij wie ze altijd terecht kon. Maar ook die zekerheid lijkt niet meer te bestaan.

Regie: Rufus Norris
Genre: Drama
Herkomst: Groot-Brittanië, 2012
Cast: Tim Roth, Cillian Murphy, Eloise Laurence
Kijkwijzer: Niet voor personen tot 16 jaar, geweld, grof taalgebruik
Vanaf 30-07-2013 verkrijgbaar op DVD

DESPUÉS DE LUCÍA

Zes maanden na het fatale auto-ongeluk van zijn vrouw, beginnen Roberto en zijn dochter Alejandra aan een nieuw leven in Mexico City. Hoewel Alejandra al snel haar draai gevonden lijkt te hebben, blijken haar nieuwe vrienden over een onverwacht duistere kant te beschikken. Ze wordt het mikpunt van pesterijen die van kwaad tot erger gaan. Alejandra durft haar vader niks te vertellen en kan niks anders dan de wrede beledigingen incasseren. Haar schaamte dwingt haar tot zwijgen en dat eist uiteindelijk zijn tol.

Regie: Michel Franco
Genre: Drama
Herkomst: Mexico, 2013
Cast: Tessa la Gonzala Vega jr., Hernan Mendoza
Kijkwijzer: Afgeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar, geweld, angst, discriminatie
Vanaf 24-09-2013 verkrijgbaar op DVD

IN DARKNESS

Het is 1943 wanneer de Poolse stad Lvov bezet is door de nazi’s. Armoede heerst en de bewoners van de stad doen alles om te overleven. Zo ook rioolwerker Leopold Socha, die zijn extra inkomsten als kruimeldief hard nodig heeft om zijn gezin te onderhouden. Op een dag treft hij een groep Joodse vluchtelingen aan in het labyrint van riolen, die hij in ruil voor geld verborgen helpt te houden. In eerste instantie is hij alleen geïnteresseerd in de lucratieve handel, maar Socha raakt steeds meer begaan met het lot van de Joden en zet uiteindelijk zijn eigen leven op het spel voor de vluchtelingen. Gebaseerd op het boek In The Sewers of Lvov van Robert Marshall.

Regie: Agnieszka Holland
Genre: Drama
Herkomst: Polen, 2011
Cast: Robert Wieckiewicz, Benno Fürmann, Maria Schrader
Kijkwijzer: Afgeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar, angst, discriminatie, grof taalgebruik
Vanaf 08-10-2013 verkrijgbaar op DVD