:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: DRAGON BALL Z MOVIES OP DVD
PERSBERICHT: DRAGON BALL Z MOVIES OP DVD
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2002-05-14 - Geplaatst door: Serge
Met Super Guy in the Galaxy en The Burning Battles lanceert Bridge Entertainment Group op 21 mei respectievelijk de zevende en de achtste Dragonball Z film op DVD.

In Super Guy in the Galaxy (Dragonball Z movie 7) verkeert de aarde in groot gevaar. Boujack heeft het immers op onze Moeder Aarde gemunt. En dat betekent onheil. Boujack is een zeer machtige en slechte vijand die het ooit in zijn hoofd had gehaald om de vier melkwegen te vernietigen. Gelukkig wisten die hun bloeddorstige vijand gevangen te zetten op een ster aan het einde van de melkweg. Maar toen Goku Cell versloeg, werd ook de ster van Boujack vernietigd waardoor hij weer vrijkwam.

De Saiyan Paragas komt in The Burning Battles (Dragonball Z movie 8) op aarde aan. Hij overtuigt Vegeta om te heersen over de nieuwe planeet Vegeta. Ze zullen er samen het Saiyan ras in volle glorie herstellen. Trunks en Gohan reizen mee naar Vegeta, maar dat blijkt één dorre woestenij te zijn. Dan doorzien ze Paragas echte plannen. De hele noordelijke melkweg blijkt in gevaar te zijnŠ

Wie nieuwsgierig is naar en meer wil weten over Dragonball Z, moet zeker eens www.bridgekids.nl bezoeken. Daar wordt alles van naaldje tot draadje over het razend populaire fenomeen uitgelegd. Je kan je verdiepen in de geschiedenis van Dragonball Z en uitzoeken wat dragonballs nu precies zijn. En, wie zijn de goede jongens en wie de slechterikken?

Dragonball Z is nog steeds dagelijks om 16u50 op Kanaal 2 te zien.


Recent nieuws van dezelfde bron