:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: PARENTAL GUIDANCE
PERSBERICHT: PARENTAL GUIDANCE
Bron: Fox - Datum: 2013-08-16 - Geplaatst door: Werner
PARENTAL GUIDANCE

Komediefans opgelet: vanaf 28 augustus is de familiefilm Parental Guidance te koop op dvd.

Artie (Billy Crystal) en Diane (Bette Midler) moeten onverwachts op hun kleinkinderen passen. Wat blijkt? De opvoeding van hun strenge en overbeschermende dochter (Marisa Tomei) is heel anders dan de ouderwetse manier van opa en oma. De kinderen nemen het huishouden al snel over en de situatie verandert van hectisch naar hysterisch. Artie besluit actie te ondernemen en weet met snoep, gezellige spelletjes en een flinke dosis liefde niet alleen de kinderen te slim af te zijn, maar ook de familie dichter bij elkaar te brengen.

Opvoeding
Na de opvoeding van hun eigen kinderen zoveel jaar geleden krijgen Artie en Diane in Parental Guidance de kans om ook hun kleinkinderen wat levenslessen bij te brengen. Dit doen zij op geheel eigen wijze, met hilarische situaties tot gevolg! Zo voert Artie snoei­harde, financiële onderhandelingen met zijn kleinzoon om niet op rode pumps naar school te gaan, zingt hij op het openbare toilet Mr. Doodoo toe en zetten Artie en Diane een hele concertzaal op z’n kop wanneer zij hun kleinzoon Parker achterna zitten! De eigenzinnige aanpak heeft niet altijd het gewenste effect, maar de band die ze hierdoor met hun drie kleinkinderen opbouwen wordt beter dan ooit tevoren!

Drie generaties
Parental Guidance laat bij uitstek zien hoe verschillende generaties weer tot elkaar komen, ondanks de grote verschillen in opvoeding. Een echte familiefilm, die met de komst van de DVD voor de allereerste keer te zien zal zijn en daarbij geschikt is voor drie generaties: opa’s en oma’s, dochters en zonen en als laatste kleinkinderen. Door de humor, maar ook door de positieve boodschap die de film met zich meedraagt, is Parental Guidance een film om eens goed voor te gaan zitten, uiteraard met de gehele familie.

Bekende cast
Bette Midler (The Stepford Wives, What Women Want) en Billy Crystal (When Harry Met Sally, Mr. Saturday Night) maken deze film tot een hilarische komedie voor het hele gezin. Iedere opa of oma zal zich in hen herkennen! Marisa Tomei was al eerder met Bette Midler te zien in What Women Want. Daarnaast speelde ze een mooie rol in Crazy, Stupid, Love.

Informatie DVD:
Titel: Parental Guidance
Releasedatum: 28 augustus 2013
Formaat: DVD
Genre: Komedie
Leeftijd: AL
Lengte: 83 min
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16:9 1.85:1
Menu: Engels, Frans, Nederlands
Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands

Extra's:
• Verwijderde scènesRecent nieuws van dezelfde bron