:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: HOMELAND SEIZOEN 2
PERSBERICHT: HOMELAND SEIZOEN 2
Bron: Fox - Datum: 2013-09-04 - Geplaatst door: Werner
HOMELAND SEIZOEN 2

Het tweede seizoen van de meest verslavende en zenuwslopende serie Homeland is vanaf 18 september verkrijgbaar op dvd en Blu-ray.

Waar in het eerste seizoen de spanning al om te snijden was, overtreft dit tweede seizoen met nog meer onverwachte plotwendingen, beklijvende cliffhangers en verborgen agenda’s. Laat je meeslepen in het spannende tweede seizoen van ongetwijfeld de beste tv-serie van het jaar.

Synopsis
In het eerste seizoen van Homeland riskeerde de briljante CIA-agente Carrie Mathison (Claire Danes) haar reputatie, haar carrière en zelfs haar verstand om de waarheid te achterhalen over een ‘turned soldier’ genaamd Brody. Nicholas Brody (Damian Lewis) werd als held ontvangen, maar enkel Carrie verdacht Brody ervan lid te zijn van Al Qaeda en een terroristische aanval te plannen. Een zoektocht die haar letterlijk en figuurlijk te dicht naar Brody en de waarheid leidde. In het tweede seizoen van Homeland wordt de kijker geconfronteerd met het resultaat van deze obsessie. Carrie kan geen stap meer in Langley zetten en probeert haar leven vorm te geven zonder haar baan bij de CIA. Zal zij haar jacht op terroristenleider Abu Nazir voorgoed kunnen loslaten? En hoe staat het met haar liefde voor Brody die ze wantrouwt als terrorist en handlanger van Nazir, maar tegelijkertijd liefheeft als minnaar? Ondertussen wordt Brody gedwongen om voor dubbelagent te spelen en worstelt hij dagelijks met verschillende agenda’s in zijn nieuwe functie als congreslid. Met iedere leugen wordt hij dieper in het nauw gedreven en neemt de kans op ontmaskering extreme vormen aan.

Alom geprezen
Homeland is één van de meest onderscheidende tv-series van de afgelopen jaren! Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Golden Globes in 2013 werd de tv-serie o.a. bekroond als beste dramaserie en ontvingen beide hoofdrolspelers, Damian Lewis en Claire Danes, prijzen voor de beste acteur en actrice. Ook tijdens de Emmy Awards in 2012 sleepte Homeland de belangrijkste onderscheidingen in de wacht voor 'Beste Dramaserie', 'Beste Acteur' en ' Beste Actrice'. De serie krijgt niet voor niets een befaamde 8,6 op IMDB.

Homeland door het dak op 2BE
In het voorjaar van 2013 werden de eerste twee seizoenen van Homeland met veel succes uitgezonden op de Vlaamse televisie. Zo trok het eerste seizoen van Homeland op 2BE gemiddeld 231.000 kijkers en werd het tweede seizoen zelfs door gemiddeld 250.000 kijkers per aflevering bekeken.

Extra: Proloog 3e seizoen
Niet alle afleveringen op televisie kunnen volgen? Of zelf ervaren waarom iedereen zo lyrisch is over deze serie? De DVD en Blu-ray van dit tweede seizoen van Homeland liggen vanaf 18 september in de winkel en zijn nu al als pre order te bestellen via Bol.com. De DVD en Blu-ray bevatten naast een aantal spectaculaire extra’s ook de proloog naar het derde seizoen van Homeland! De verwachting is dat dit derde seizoen van Homeland in het najaar van 2013 op de Vlaamse televisie te zien zal zijn.
Productinformatie
Titel: Homeland Seizoen 2
Releasedatum: 18 september 2013
Formaat: DVD & Blu-ray
Genre: Tv-serie, Actie/Drama
Leeftijd: 12, geweld, seks, grof taalgebruik
Lengte: Speelduur +- 11 UUR, Speelduur +- 55 Min.
Audio: Engels DTS-HD-MA 5.1, Frans DTS 5.1
Beeldverhouding: 16x9 widescreen 1:78 BD-50 / 16x9 widescreen 1:78 BD-50
Menu: Engels, Frans, Nederlands
Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands

Extra’s:
• Verwijderde scènes
• The Border: Een proloog naar seizoen drie
• Een Super 8 filmverslag van Damian Lewis
• The Choice: The Making of van de laatste afleveringUIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron