:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: WE ZIJN VAN DE VERVELENDE POP-UPS AF
NIEUWSBERICHT: WE ZIJN VAN DE VERVELENDE POP-UPS AF
Bron: DVD Info - Datum: 2013-09-05 - Geplaatst door: Werner
Regelmatig kregen we klachten over het verschijnen van pop-upschermen met meestal dubieuze content (frauduleuze webloterijen, aanvragen voor een al dan niet vervalst visum voor de Verenigde Staten...). We hebben de problemen vanaf het begin ernstig genomen, maar aangezien ze even vaak verdwenen als weer opdoken, hebben we een tijd achter een spook aangejaagd.

Vooreerst wens ik te stellen dat we deze pop-ups nooit gewenst hebben, noch dat we enig financieel of ander voordeel hebben gehaald uit het vertonen van de ongewenste reclameboodschappen. Integendeel, het heeft wellicht enkele lezers - terecht - afgeschrikt en ons daardoor schade berokkend.

We hebben echter vorige week met een bijna aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de schuldige gevonden: blijkbaar zat er een niet aangenaam beestje verborgen in de statistiekenteller van onze pagina. We willen langs deze weg ons verontschuldigen voor de mogelijke hinder die u hebt ondervonden door DVD Info te bezoeken. In principe was de code niet schadelijk voor derde computers, d.w.z. uw computer kon niet geïnfecteerd worden door louter en alleen DVD Info te bezoeken. De schadelijke inhoud was enkel en alleen bij ons te vinden.

We hebben er een punthoofd van gekregen en het ding heeft uw hoofdredacteur slapeloze nachten bezorgd, maar we kunnen nu toch stellen dat de pop-ups verleden tijd zijn.

We verwelkomen u dan ook graag opnieuw op onze, hopelijk nu permanent pop-up vrije website.Recent nieuws van dezelfde bron