:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: MAN OF STEEL
PERSBERICHT: MAN OF STEEL
Bron: Warner - Datum: 2013-09-12 - Geplaatst door: Werner
MAN OF STEEL

In Man Of Steel vertelt Christopher Nolan, de man die met de Dark Knight - trilogie al bewees zich thuis te voelen in het superheldenuniversum, op bijzonder krachtige wijze het legendarische verhaal van Clark Kent. De Brit Henry Cavill heeft de eer om zich bij het illustere rijtje van acteurs te voegen die ooit de mythische rode cape aantrokken, en ook Russell Crowe, Amy Adams, Kevin Costner, Laurence Fishburne en Michael Shannon maken hun opwachting in deze knappe verfilming van het klassieke Superman-verhaal.

Man Of Steel is een wervelend epos over het leven van een jongen die worstelt met zichzelf, maar die ondanks alles zal uitgroeien tot een man wiens krachten geen grenzen kennen. Man Of Steel is vanaf 23 oktober beschikbaar op Blu-ray, 3D Blu-ray, 3D Blu-ray Limited Edition en DVD!

Synopsis
Een kleine jongen ontdekt dat hij over uitzonderlijke krachten beschikt, die niet van de planeet Aarde afkomstig kunnen zijn. Als jonge man reist hij de wereld rond, om te ontdekken wie hij is en waar hij vandaan komt. Hij zal echter de held in zichzelf moeten ontdekken om de wereld van de ondergang te redden, en een symbool van hoop te worden voor de hele mensheid.

Bonusmaterialen:
• Krypton Decoded (DVD, BD, 3D BD, Limited Edition) - Dylan Sprayberry (Clark Kent, 13 jaar) gunt ons een blik op de geweldige Krypton technologie, wapens en ruimteschepen uit Man Of Steel.
• All-Out Action (BD, 3D BD, Limited Edition) - Het realisme van de actiescènes uit Man Of Steel is van een niveau dat nooit eerder getoond werd in een superheldenfilm.
• Strong Characters, Legendary Roles (BD, 3D BD, Limited Edition) - Ontdek de legendarische personages uit de Superman - geschiedenis, en zie hoe ze geëvolueerd zijn in dit nieuwe hoofdstuk van het Superman-verhaal.
Recent nieuws van dezelfde bron