:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: DRIE TELEVISIEREEKSEN
PERSBERICHT: DRIE TELEVISIEREEKSEN
Bron: Warner - Datum: 2013-09-20 - Geplaatst door: Werner
De zomer ligt jammer genoeg achter ons, en de sandalen en short mogen zo stilaan ingeruild worden voor een paar stevige laarzen en een regenjas. Warner Home Video zorgt er in ieder geval voor dat je elke regenachtige dag gezellig voor de tv kunt doorbrengen, met de release van de nieuwste seizoenen van deze topseries! Deze drie reeksen zijn vanaf 16 oktober beschikbaar op Blu-ray en DVD.

FRINGE SEIZOEN 5

In het vijfde en allerlaatste seizoen van Fringe zitten we inmiddels in het jaar 2036. De Observers zijn meedogenloze overheersers geworden die de vrije wil en de vrijheid van meningsuiting aan banden leggen. Langzaamaan vergiftigen ze de atmosfeer van de aarde zodat alleen hun eigen soort kan overleven. Toch is niet alle hoop verloren. Op een reeks videobanden staan gedetailleerde plannen om de Observers ten val te brengen en de planeet terug aan de mensen te geven. De Fringe Division begint aan zijn belangrijkste missie ooit: de tapes bemachtigen, de aanwijzingen volgen, de code ontcijferen en zich voorbereiden op de strijd om de mensheid te redden. We volgen Fringe wetenschapper Walter Bishop (John Noble), FBI-agent Olivia Dunham (Anna Torv), Peter Bishop (Joshua Jackson), en Henriette, de ondertussen volwassen dochter van Olivia en Peter, gedurende 13 afleveringen die boordevol vechtpartijen en verrassingen zitten. Dit wordt een bijzonder explosief en emotioneel laatste seizoen! Bovendien vindt u vanaf 16 oktober ook de volledige verzamelbox van Fringe terug in de winkel! Een absolute must voor elke fan, goed voor uren vol onvervalste Fringe-spanning!

Extra's:
• A Farewell to Fringe - Terugblik door bedenker J.J. Abrams, Executive Producer J.H.Wyman en Cast,
• Fringe Season 5 2012 Comic-Con Panel,
• Digital Script van laatste aflevering,
• Episode Commentary,
• Gag Reel,
• Unaired Scenes


2 BROKE GIRLS SEIZOEN 1


Het met een Emmy bekroonde 2 Broke Girls maakte furore in de Verenigde Staten. Emmy-winnaar Michael Patrick King (Sex And The City) is het brein achter deze hilarische reeks, over een street-smart meisje uit een arbeidersmilieu en haar flatgenote, een wat seutige rijkeluisdochter. Max (Kat Dennings) en Caroline (Beth Behrs) kruipen in de huid van de twee arme serveerstertjes uit Brooklyn die $ 250.000 bij elkaar proberen te krijgen om hun eigen cakewinkel te beginnen. Dat valt niet mee, maar met hun brutale humor en opbloeiende vriendschap maakt het duo deze zoektocht naar de Amerikaanse droom tot een onbetaalbaar avontuur. Geniet van de DVD met alle 24 afleveringen uit seizoen 1, boordevol smakelijke extra’s!

Extra's:
• 2 Girls Going 4 Broke - Behind the Scenes met cast en crew,
• Unaired Scenes


MIKE & MOLLY SEIZOEN 3

In dit derde seizoen kunnen Mike (Billy Gardell) en Molly (Melissa McCarthy) na hun romantische huwelijksreis in Parijs van hun kersvers huwelijksgeluk gaan genieten. Het pasgetrouwde koppel maakt al drukke plannen om de kelderverdieping om te bouwen tot een liefdesnest en een gezin te stichten. Maar dan begint Peggy, Mikes bemoeizieke moeder, uit te gaan met zijn baas en Vince doet zijn best (of probeert dat toch) om een eerlijke vrouw te maken van Joyce, Molly’s driftige moeder. Mike en Molly pakken de voor- en tegenspoed aan met hun typische, grootmoedige humor en vooral tonnen liefde in deze 23 afleveringen van Mike & Molly: The Complete Third Season.

Extra's:
• Gag Reel
Recent nieuws van dezelfde bron