:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: EINDEJAARSCAMPAGNE
PERSBERICHT: EINDEJAARSCAMPAGNE
Bron: Warner - Datum: 2013-10-03 - Geplaatst door: Werner
Nu men in bepaalde winkels de mijters en witte baarden al uit de dozen haalt, en ook de eerste kerstbomen zo stilaan uit de grond getrokken worden is het bij de meeste mensen (geef toe, vooral de mama's) nu al alle hens aan dek om het juiste cadeautje voor de feestdagen te kiezen. Dankzij Warner Home Video wordt die zoektocht een fluitje van een cent, want ook dit jaar stellen we graag een fijne en bijzonder grote selectie aan nieuwe, unieke verzamelboxen aan u voor!

Of het nu voor opa (Western Boxset), zoon (The Dark Knight Trilogy), dochter (One Tree Hill Complete Collection), mama (Friends Complete Collection) of papa (Clint Eastwood Collection) is, met een keuze uit een van deze talrijke boxsets zit je sowieso goed!

Batmania
Christopher Nolan blies een van de bekendste superhelden nieuw leven in, en zette Bruce Wayne neer als een man van vlees en bloed. The Dark Knight Trilogy verzamelt met Batman Begins, The Dark Knight en The Dark Knight Rises de drie verbluffende films uit deze saga op DVD en Blu-ray. Voor de échte fan is er bovendien de The Dark Knight Trilogy Limited Edition. Deze boxset bevat naast dezelfde films op Blu-ray én DVD ook de drie recentste Batmobiles. Perfect om thuis mee rond te scheuren! Tot slot, voor diegenen die zich permanent in Gotham City willen vestigen, is er de Batman Originals Boxset. Dankzij deze verzamelbox kunt u genieten van de onbetwiste klassiekers Batman, Batman Returns, Batman Forever, Batman & Robin en dat zowel op DVD als op Blu-ray!

Box van Staal
Als je hem ziet zou je het niet zeggen, maar Clark Kent/Superman is dit jaar 75 geworden. Er is dan ook geen betere manier om dat te vieren dan met deze spectaculaire Superman Collection! De box verzamelt maar liefst 5 Supermanklassiekers op DVD: Superman The Movie, Superman II, Superman III, Superman IV: The Quest For Peace en Superman Returns. Een absolute must - have voor alle Mannen van Staal!

Mr. Potter
Oefen alvast je uitspraak van spreuken als Expecto Patronum, want de Harry Potter Complete Collection is een unieke, betoverende verzamelbox die de magie van Zweinstein tot in de huiskamer brengt, en dat in een verbazingwekkende beeldkwaliteit. De 11 disc - boxset bevat alle Harry Potter-films én bonusmateriaal op Blu-ray, goed voor uren spanning, ontroering en vreugde, verteld in een van de populairste verhalen aller tijden.

Hou de koelkast dicht om middernacht!
De Gremlins Collection is een boxset die ongetwijfeld een warm gevoel van nostalgie oproept, onmisbaar voor de feestdagen. Geniet van Gremlins en Gremlins II op Blu-ray en DVD, en kruip dicht tegen je pluche Gizmo, inbegrepen in de exclusieve Gremlins Collection Boxset, wanneer het nodig is. Je kunt het erop wagen, maar ons advies is om de knuffel achteraf toch niet te dicht bij de keuken te zetten.

Mad Mel
Mel Gibson is vandaag een van de grootste acteurs ooit, maar de man begon zijn carrière natuurlijk als de onvergetelijke Max Rockatansky. Voor het eerst is de Mad Max Trilogy, met Mad Max, Mad Max 2 en Mad Max Beyond Thunderdome, verkrijgbaar op Blu-ray! Haal je stoerste leren vest uit de kast, oefen je 'mad-look' en haal deze prachtige verzamelbox in huis!

Uiteraard is dit slechts een selectie uit het brede Warner Home Video - assortiment. Ook volgende verzamelsets, uit de meest uiteenlopende genres, zijn beschikbaar:

• Western Boxset - DVD
• Heat/The Town Boxset - DVD/Blu-ray
• Journey To The Center Of The Earth 1 & 2 - DVD
• Clint Eastwood Boxset - 35 films, oa. Dirty Harry, Gran Torino, The Bridges of Madison County - DVD
• Twilight Collection - DVD/Blu-ray
• Ocean's Complete Collection - DVD/Blu-ray
• Matrix Trilogy - DVD/Blu-ray
• Legendary Warriors (300, Troy, Clash Of The Titans, 10.000 BC) - DVD/Blu-ray
• Police Academy Complete Collection - DVD
• A Nightmare On Elm Street Complete Collection - DVD/Blu-ray
• Lethal Weapon Complete Collection - DVD/Blu-ray
• Sherlock Holmes Boxset - DVD
• Happy Feet Boxset - DVD
• Titans Boxset - DVD
• Steven Seagal Collection 1 & 2 - DVD

Voorts zijn er nog tal van verzamelboxen van de beste series beschikbaar! Onder andere alle afleveringen van Boardwalk Empire (S1 - 3 + uniek whiskey glas), True Blood (S1 - 5 + uniek Tru Blood glas), Game Of Thrones (S1 - 2) en de Complete Collections van The Wire, The Sopranos, Six Feet Under, Friends, One Tree Hill, Entourage, Veronica Mars, The O.C. en Gilmore Girls vormen het perfecte cadeau voor het eindejaar!

Tot slot zijn er nog nieuwe seizoenen en boxsets op komst van onder andere The Vampire Diaries, The Big Bang Theory, The Mentalist, en Two And A Half Men. Deze worden later aangekondigd in een apart persbericht.UIT HET ARCHIEF