:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: RUSH
PERSBERICHT: RUSH
Bron: Warner - Datum: 2014-01-13 - Geplaatst door: Werner
RUSH

In de sportwereld spreekt weinig meer tot de verbeelding dan de titel van wereldkampioen in de F1. Op het hoogste schavot op het podium staan, omringd door sip kijkende concurrenten en enkele oogverblindende schoonheden, het is het summum voor elke racefanaat. Een van de beklijvendste gevechten om de F1-titel vond ongetwijfeld plaats in de jaren ’70, toen de Britse glamourboy James Hunt en de berekende Oostenrijker Niki Lauda elkaar het vuur aan de schenen (of banden) legden.

Regisseur Ron Howard (A Beautiful Mind, Apollo 13) brengt in Rush, genomineerd voor twee Golden Globes, deze meeslepende tweestrijd naar het witte doek, en vanaf 5 februari kunt u thuis genieten van dit zinderende verhaal op DVD en Blu-ray! Chris Hemsworth kruipt met glans in de rol van playboy Hunt, en Daniel Brühl (Inglourious Basterds, The Fifth Estate) zet een meesterlijke Niki Lauda neer. Naast Hemsworth en Brühl maakt ook de ravissante Olivia Wilde haar opwachting in deze wervelende brok adrenaline, die iedereen met een liefde voor de F1 gezien moet hebben!

Synopsis
In de jaren ’70 zijn de charismatische James Hunt en zijn briljante tegenstander Niki Lauda elkaars grootste concurrenten in de Formule 1. Hunt is roekeloos, leeft graag in de spotlight en geniet van zijn status als superster. De serieuzere Lauda houdt zich liever wat afzijdig van al die aandacht. Beide leven echter voor de races, waarin de kleinste fout met de dood kan worden bekocht.

Bonusmaterialen:
• Interview met Niki Lauda (Blu-ray)
• Featurette (Blu-ray)