:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: TREME SEIZOEN 4
PERSBERICHT: TREME SEIZOEN 4
Bron: Warner - Datum: 2014-01-23 - Geplaatst door: Werner
TREME SEIZOEN 4

Met de DVD-release van het vierde seizoen van Treme komt op 19 februari een einde aan de meest swingende reeks uit de HBO-stal. De reeks schetste vier seizoenen lang een ingrijpend portret van een van Amerika's boeiendste steden, waarvan de bevolking langzaamaan rechtkrabbelt na de verpletterende passage van de orkaan Katrina.

In dit laatste seizoen zien we hoe de inwoners een vuist proberen te maken tegen de groeiende criminaliteit, een opdracht die beslist niet makkelijk wordt. Oefen je zuiderse tongval, duid Mardi Gras met rood aan in je agenda en dompel jezelf voor de laatste keer onder in de parel van Louisiana, New Orleans!

Synopsis
New Orleans, 25 maanden later. Criminaliteit en corruptie nemen toe, cultuur wordt naar de achtergrond verdrongen en de bevolking-de arbeiders, families en fulltime dromers die er nog steeds wonen-heeft er stilaan genoeg van. HBO’s prachtige en alom geprezen dramaserie Treme gaat opnieuw op zoek naar de muzikanten, koks, Mardi Gras indianen en andere bekende types uit New Orleans die doorgaan met het opbouwen van hun leven, hun huizen en hun cultuur in de nasleep van de orkaan die in 2005 bijna de dood van een Amerikaanse stad betekende.

Bonusmaterialen
• Twee Audio Commentaries met executive producers David Simon en Eric Overmyer, en enkele leden van de cast.UIT HET ARCHIEF