:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: ANGER MANAGEMENT SEIZOEN 1
PERSBERICHT: ANGER MANAGEMENT SEIZOEN 1
Bron: Fox - Datum: 2014-02-20 - Geplaatst door: Werner
ANGER MANAGEMENT SEIZOEN 1

Seizoen 1 van Charlie Sheens mismanagement vanaf 12 februari beschikbaar op dvd.

De belevenissen van Charlie Sheen als onconventionele therapeut gespecialiseerd in woedebeheersing worden op 12 februari uitgebracht op DVD door 20th Century Fox Home Entertainment. De eerste aflevering van deze komedie kan je nu al bekijken via YouTube!

Synopsis
Anger Management volgt het leven van Charlie Goodson, een ex-baseball speler die zijn problemen met woedebeheersing heeft overwonnen en nu zelf onconventionele therapie geeft aan lotgenoten. Hij heeft een succesvolle privépraktijk waar hij wekelijkse sessies houdt voor zijn vaste patiënten. Zijn therapiegroep bestaat uit een stel maffe figuren die Charlie’s anger management-adviezen niet altijd even goed oppikken. Daarnaast begeleidt hij pro deo een groep gevangenen in de staatsgevangenis. Charlie geniet van de chaos in zijn leven en vecht tegelijkertijd nog steeds tegen zijn eigen agressie. Zijn leven wordt bemoeilijkt door zijn hartstochtelijke relatie met zijn eigen therapeute en tevens beste vriendin, een ex-vrouw en hun dertienjarige dochter.

Cast
Met deze nieuwe sitcom keert voormalig Two And A Half Men-ster Charlie Sheen terug naar televisie. Ook Shawnee Smit en Selma Blair zijn te zien in deze nieuwe komedieserie. Selma Blair speelt Charlie’s voormalige psychologe die hem zowel binnen als buiten de slaapkamer ‘coacht’ om zijn woede onder controle te houden. Shawnee Smith speelt Charlie Goodson’s prettig gestoorde ex. Martin Sheen, ook in het echte leven vader van Charlie, speelt de vader van het hoofdpersonage uit Anger Management.

DVD-release
Voor alle fans van de onbetwiste bad boy van TV is deze nieuwe serie van Charlie Sheen een echte musthave. Naast exclusieve extra’s zoals Anger Mismanagement, Charlie’s baby en Behind the Couch zijn de afleveringen ook aangevuld met unieke verhalende content.

Productinformatie DVD
Titel: Anger Management
Releasedatum:12 februari 2014
Genre: Tv-serie, comedy
Leeftijd: 6
Menu’s: Nederlands, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Speelduur: 250 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16x9 (1:78 widescreen)

Extra’s:
• Anger mismanagement
• Charlie’s baby
• Behind the couch
Recent nieuws van dezelfde bron