:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: 2 BROKE GIRLS EN RIZOLLI AND ISLES
PERSBERICHT: 2 BROKE GIRLS EN RIZOLLI AND ISLES
Bron: Warner - Datum: 2014-03-04 - Geplaatst door: Werner
'Vrouwen met ballen', een betere omschrijving voor de hoofdpersonages uit deze twee series zal moeilijk te vinden zijn. Zo openen Max en Caroline in het tweede seizoen van 2 Broke Girls hun eigen zaak, terwijl Jane Rizzoli en Maura Isles opnieuw jacht maken op het grootste gespuis van Boston. Of om het met de woorden van de Spice Girls te zeggen: Girl Power!

2 Broke Girls seizoen 2 en Rizzoli & Isles seizoen 3 zijn vanaf 19 maart beschikbaar op DVD bij Warner Home Video.


2 BROKE GIRLS - SEIZOEN 2
Beste vriendinnen Max (Kat Dennings) en Caroline (Beth Behrs) werken nog steeds als serveersters in Brooklyn maar de toekomst ziet er rooskleurig uit voor hun start-up. Er ontstaat een sterke vraag naar Max's cupcakes na een goede review van een beroemde tv-persoonlijkheid, er is een welgekomen gelukje op het gebied van onroerend goed én een pak geld dat onverwacht komt binnenstromen. Resultaat: de grote opening van Max's Homemade Cupcakes! Succes komt echter niet vanzelf, en de meisjes moeten afrekenen met heel wat problemen zoals ex - vriendjes, een nieuwe vlam en lange nachten doorwerken. Om nog maar te zwijgen van dat uitzettingsbevel. De hartelijke humor en het betoverende sarcasme van de dames, vaste klanten Earl (Garrett Morris), Oleg (Jonathan Kite) en Han (Matthew Moy), en de sexy buurvrouw Sophie (Jennifer Coolidge) maken werken voor je bestaan het lachen waard in alle 24 afleveringen van seizoen twee van 2 Broke Girls.

Extra's:
• Max's Homemade Cupcakes: Go Big or Go Broke!
• 2 Broke Girrlls! with Sophie Kachinsky
• 2 Broke Girls at PaleyFest 2013
• Unaired Scenes
• Gag Reel


RIZZOLI & ISLES - SEIZOEN 3

In het derde seizoen van Rizzoli & Isles drijft een explosieve misstap een pijnlijke wig tussen beste collega’s en misdaadoplossers Jane (Angie Harmon) en Maura (Sasha Alexander). Toch moeten ze hun persoonlijke problemen opzij zetten om de gruwelijkste moordzaken van Boston op te lossen. Lijken onderzoeken en moordenaars opsporen is kinderspel vergeleken met de ontwikkelingen die ontstaan rond de ouders van de twee vriendinnen: Angela valt voor Jane's nieuwe baas, Maura ontmoet haar biologische moeder en Jane's kleine neefje is de zoon van haar broer of haar vader! De boezemvriendinnen gebruiken hun intelligentie en hun instinct en doen wat nodig is om elkaars vertrouwen terug te winnen terwijl ze misdadigers arresteren in deze 15 spannende afleveringen van het derde seizoen.

Extra's:
• Featurettes
• Gag Reel
• Unaired ScenesUIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron