:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: HOMELAND SEIZOEN 3
PERSBERICHT: HOMELAND SEIZOEN 3
Bron: Fox - Datum: 2014-03-20 - Geplaatst door: Werner
HOMELAND SEIZOEN 3

Seizoen 3 vanaf 23 april verkrijgbaar op DVD

Het spectaculaire derde seizoen van Homeland is vanaf eind april beschikbaar op DVD. Nog nooit eerder is zo’n succesvolle televisieserie zo snel na de uitzending beschikbaar gekomen op DVD. Slechts 2 maanden na de laatste aflevering op televisie kunnen fans thuis genieten van deze kijkcijferhit. Ideaal om de gemiste afleveringen alsnog te bekijken of om de spanning opnieuw te ervaren.

In dit veelbesproken derde seizoen vervagen grenzen tussen vriend en vijand steeds verder als gevolg van het bombardement van het hoofdkwartier van de CIA. Daar waar Carrie ervoor heeft gezorgd dat Nicholas heeft kunnen ontsnappen begint Saul een wereldwijde klopjacht op Brody.

Bijna drie maanden na de aanslag is de hoofdverdachte Nicholas Brody nog niet gepakt. Saul heeft een aanval gepland op de terroristen die betrokken zijn bij de bomaanslag. Carrie wordt ondervraagd door de Senaat. Het lijkt op een heksenjacht. De familie Brody worstelt met het gedrag van Dana.

Homeland is bekroond met 8 Emmy Awards waaronder beste acteur, beste actrice en beste drama serie. Zijn de uitzendingen op TV volledig aan jou voorbij gegaan? Haal dan seizoen 3 van Homeland in huis en bekijk alle 12 afleveringen wanneer jij dat wilt!

Productinformatie
Titel: Homeland seizoen 3
Releasedatum: 23 april 2014
Genre: Tv-serie, actie/drama
Leeftijd: 12
Menu’s: Nederlands, Frans, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Speelduur: ± 10 uur
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16:9 widescreen 1:78 DVD-9
Recent nieuws van dezelfde bron