:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS-SEPEMBER 2014
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS-SEPEMBER 2014
Bron: A-Film - Datum: 2014-07-27 - Geplaatst door: Ann
LES YEUX JAUNES DES CROCODILES

Gebaseerd op de bestseller van de Franse journaliste en novellist Katherine Pancol. Les Yeux Jaunes Des Crocodiles (NLse titel: De Gele Ogen Van De krokodillen) is onderdeel van een succesvolle trilogie, waarvan wereldwijd meer dan 4 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Synopsis:
Twee zussen zijn totale tegenpolen. Joséphine, een historicus gespecialiseerd in de twaalfde eeuw, geconfronteerd met de moeilijkheden van het leven, en Iris, waanzinnig mooi, die een zinloos en gemakzuchtig leventje leidt in Parijs. Op een avond, tijdens een mondain etentje, schept Iris op over het schrijven van een roman. Gevangen in haar leugen haalt ze haar zus Joséphine, verlaten door haar man en bedekt met schulden, over om de roman in haar plaats te schrijven. Iris wordt het boegbeeld van de roman, de inkomsten nalatend aan haar zus. Het succes van het boek zal voor altijd hun relatie en hun leven radicaal veranderen.

Regie: Cécile Telerman
Cast: Emmanuelle Béart, Julie Depardieu, Patrick Bruel, Alice Isaaz, Jacques Weber
Genre: Drama
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 122 min.
Releasedatum dvd en Blu-ray: 26 augustus 2014

TRACKS

Van de producent van The King's Speech: Tracks vertelt het verhaal van een waargebeurde tocht door de outback. De film ontving diverse nominaties op internationale filmfestivals en werd zeer goed ontvangen door de binnen- en buitenlandse pers.

Synopsis:
In de zeventiger jaren trekt Robyn in het gezelschap van haar hond en vier kamelen solo door de Australische outback. Om de financiële middelen en de kamelen bij elkaar te krijgen, werkt ze eerst een tijd op een kamelenranch, waar ze leert hoe ze met de dieren moet omgaan. Als ze aan deze bijzondere reis begint, wordt ze bekend als de ‘camel lady' en al snel wordt ze 1 van de meest fascinerende reizigers van haar tijd. De zoektocht naar haarzelf wordt herhaaldelijk verstoord door toeristen en journalisten. Het enige contact dat ze toelaat is met fotograaf Rick Smolan (Adam Driver, bekend van Girls) die vanuit New York invliegt om haar ongelofelijke reis vast te leggen op camera voor de National Geographic. Er ontstaat een bijzondere band tussen hen.

Regie: John Curran
Cast: Mia Wasikowska, Adam Driver
Genre: Drama
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Speelduur: 113 min.
Releasedatum dvd en Blu-ray: 9 september 2014

THE BORDERLANDS

Borderlands is een donker, adembenemend intens horror meesterwerk, en vormt een spannende mix tussen horrorklassiekers The Exorcist en The Conjuring. Een groep van specialisten uit het Vaticaan wordt naar een afgelegen kerk in Engeland gestuurd vanwege mysterieuze gebeurtenissen in het gebied. Hoewel Vader Crellick videobeelden heeft van items in de kerk die blijkbaar verplaatst worden door bovennatuurlijke krachten, willen de van nature sceptische Deacon en pater Mark Amidon sluitend bewijs hebben.

Regie: Elliot Goldner
Met o.a.: Gordon Kennedy, Robin Hill, Aidan McArdle
Genre: Horror
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 89 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 19 augustus 2014

MINDSCAPE

Mindscape is een thriller van de makers van Orphan, House Of Wax en The Conjuring, met sterrencast met o. Mark Strong (Sherlock Holmes), Taissa Farmiga (American Horror Story) en Brian Cox (The Bourne Supremacy). Mindscape werd internationaal zeer goed ontvangen, onder andere op filmfestivals als Sitges en de Goya Awards. Een man heeft de buitengewone gave om iemands brein binnen te dringen en het geheugen te manipuleren. Wanneer hij zich ontfermt over een briljante jonge tiener, raakt hij verzeild in een gevaarlijk spel van verleiding en verraad dat volledig uit de hand loopt...

Regie: Jorge Dorado
Met o.a.: Taissa Farmiga, Mark Strong, Brian Cox
Genre: Thriller
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 95 minuten
Releasedatum dvd: 26 augustus 2014