:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: DIVERSE TEKENFILMS
PERSBERICHT: DIVERSE TEKENFILMS
Bron: Warner - Datum: 2014-07-27 - Geplaatst door: Werner
DC Universe Son Of Batman, Batman: Assault On Arkham en Scooby-Doo: Frankencreepy zijn vanaf 20 augustus beschikbaar op DVD

De zon heeft zich nog niet al te veel laten zien deze zomer, maar met deze drie nieuwe releases hoeft de kroost zich de komende weken geen moment te vervelen!

In DC Universe: Son Of Batman krijgen we een eerste glimp te zien van Damian Wayne. Samen met z'n illustere vader neemt hij het op tegen DeathStroke en de grimmige League of Shadows. De bekende Arkham-gevangenis is opnieuw het strijdtoneel in het door de fans langverwachte Batman: Assault On Arkham, waar The Dark Knight tegenover de mysterieuze Suicide Squad komt te staan. De film is bovendien gebaseerd op de bekende succesvolle Batman Arkham-games. Een erfenis brengt tot slot Velma's hele wereld ondersteboven in het spannende Scooby-Doo: Frankencreepy.

Al deze titels zijn vanaf 20 augustus beschikbaar op DVD.


DC UNIVERSE: SON OF BATMAN
Talia al Ghul keert terug naar Gotham City en stelt Batman zijn jonge zoon voor: Damian. Opgevoed door z'n moeder en getraind door de League of Shadows is hij uitgegroeid tot een jonge huurmoordenaar. Batman neemt de jongen op sleeptouw in de strijd tegen Deathstroke en de League of Shadows, en leert de soms koppige jongen dat de misdaad niet bestreden kan worden door een misdadiger. Met de hulp van Nightwing en Commissaris Gordon leert Batman dat zijn zoon én zijn meest vertrouwelijke bondgenoot een en dezelfde persoon zijn!

Extra's:
• A Sneak Peek at DCU Batman: Assault on Arkham
• Masterpiece: Frank Miller's The Dark Knight Returns Sneak Peek


DC UNIVERSE BATMAN: ASSAULT ON ARKHAM
In Assault On Arkham, gebaseerd op de populaire videogameserie, moet Batman een bom geplant door The Joker vinden. Ondertussen treedt een mysterieuze groep villains die zich The Suicide Squad noemt uit de schaduw...

Extra's:
• Harley Quinn Featurette
• 2 bonus cartoons


SCOOBY-DOO: FRANKENCREEPY
Wanneer Velma ontdekt dat ze de erfgename is van het fortuin van haar voorvader Von Dinkenstein erft ze niet alleen een griezelig oud kasteel, maar ook de nalatenschap van het bekende monster 'Frankencreep'. De Mystery Inc. bende mag zich opnieuw opmaken voor flink wat gehuiver en gegriezel!

Extra's:
• 22 minuten extra bonus episodes!UIT HET ARCHIEF