:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE GRAND BUDAPEST HOTEL
PERSBERICHT: THE GRAND BUDAPEST HOTEL
Bron: Fox - Datum: 2014-07-27 - Geplaatst door: Werner
THE GRAND BUDAPEST HOTEL

Check in vanaf 9 juli op Blu-ray en DVD

Laat je betoveren door de wondere wereld van The Grand Budapest Hotel. De grote hit uit de Belgische bioscopen, met meer dan 135.000 bezoekers, is vanaf 9 juli verkrijgbaar op zowel Blu-ray als DVD. The Grand Budapest Hotel is de meest succesvolle film ooit van regisseur Wes Anderson.

Synopsis
Check in bij The Grand Budapest Hotel en laat je onderdompelen in deze unieke film van Wes Anderson met een fantastische cast (o.a. Ralph Fiennes, Jude Law en F. Murray Abraham). Gustave H., de conciërge van een bekend hotel, blikt terug op zijn excentrieke avonturen met Zero Moustafa, de lobby-jongen die zijn beste vriend wordt. Gustave H. vertelt over de spectaculaire diefstal & opsporing van een waardevol Renaissance schilderij, over de dodelijke strijd om een familiefortuin, over een wanhopige achtervolging op motoren, in treinen, op sledes & ski’s én over een opbloeiende liefde. Dit alles tegen de achtergrond van een drastisch veranderend Europa in de jaren tussen de twee Wereldoorlogen. Een verhaal om bij weg te dromen en je zelf in The Grand Budapest Hotel te wanen!

Cast
De excentrieke Amerikaanse regisseur Wes Anderson heeft voor zijn onvergetelijke personages een geweldige cast gestrikt. Anderson werkt graag met een vaste groep acteurs, zo ook bij The Grand Budapest Hotel. De briljante rol van conciërge Gustave wordt gespeeld door Ralph Fiennes (Harry Potter). Tony Revolori neemt de rol van de jonge lobby-jongen Zero Moustafa op zich, daar waar de rol van de oude lobby-jongen wordt vertolkt door F. Murray Abraham (Homeland). Mathieu Amalric (Quantum Of Solace) kruipt in de huid van vluchteling Serge X. Zelfs voor de kleine rollen wist Wes Anderson imposante namen te bemachtigen, met onder meer Bill Murray (Groundhog Day, Lost In Translation) als M. Ivan, Owen Wilson (Midnight In Paris, Wedding Crashers) als M. Chuck en Jason Schwartzman (Rushmore) als M. Jean.

Blu-ray
Door de hoge kwaliteit van de Blu-ray bekijk je de film nog beter en scherper. Daarnaast bevat de Blu-ray uniek bonusmateriaal, waaronder een waanzinnige rondleiding van acteur Bill Murray in de stad waar The Grand Budapest Hotel zich afspeelt.

DVD
De DVD bevat ook een aantal leuke extra’s. Bekijk bijvoorbeeld de bioscooptrailer van The Grand Budapest Hotel of enkele promotie features die op de DVD beschikbaar zij
DVD informatie
Beeldverhouding: 16:9 (1.85:1) (2.35:1) (1.37:1)
Genre: Komedie, drama
Speelduur: 116 min
Talen: Engels DTS-HD MA 5.1, Frans DTS 5.1 (NVDR: hier klopt natuurlijk geen worst van; maar da's wat er in het persbericht staat!)
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's dvd:
• Promotiefeaturettes
• Fotogalerij
• Bioscooptrailer

Blu-ray informatie
Beeldverhouding: 16:9 (1.85:1) (2.35:1) (1.37:1)
Genre: Komedie, drama
Speelduur: 120 min
Talen: Engels DTS-HD MA 5.1, Frans DTS 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's Blu-ray:
• Bill Murray neemt een kijkje in de stad
• Vignettes
• Promotiefeaturettes
• Fotogalerij
• Bioscooptrailer
Recent nieuws van dezelfde bron