:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> RELEASEBERICHT: SPUD HELPT EEN HANDJE
RELEASEBERICHT: SPUD HELPT EEN HANDJE
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2002-06-03 - Geplaatst door: Serge
Vanaf 4 juni kunnen de kleintjes met Spud helpt een handje weer een dvd aan hun Bob De Bouwer collectie toevoegen. Reken maar dat Bob samen met Spud, Scoop, Dizzie en al zijn andere vriendjes weer heel wat avonturen zal meemaken.
- In Spud helpt een handje komt Spud, nieuwsgierig als hij is, een kijkje nemen bij een klus. Als Bob even weg is, neemt hij stiekem de leiding over.

- Bob en Scoop graven een put. Plots botsen ze op de botten van een stegosaurus. Je kan het allemaal bekijken in Scoops Stegosaurus.

- Scoop krijgt de ene niesbui na de andere in Scoop moet niezen. Bob denkt dat Scoop een griepje heeft en stuurt hem naar huis.

- Dizzie waakt over een egel die winterslaap houdt. Om er zeker van te zijn dat het egeltje niet wakker wordt, zingen de machines een slaapliedje. Je hoort hen zingen met z'n allen zingen in Rollie redt een egeltje.

- Bob bouwt een schuur en Dizzie moet er voor zorgen dat niemand in het cement stapt. Maar, voor Vogelverschrikker Dizzie is dat een hele klus met Vlekkie, Titus en Spud in de buurt!

Personages
Elke dag is voor Bob, Wendy en hun vrienden een nieuwe belevenis. Er gaat geen dag voorbij zonder dat Bob nieuwe klusjes heeft. Die knapt hij op samen met zijn vrienden. Maar, er wordt niet alleen gewerkt, er wordt ook behoorlijk wat plezier gemaakt.

- Bob
Bob is een vriendelijke en behulpzame man, maar toch ook een beetje vergeetachtig. Hij is een hele goede bouwer en is heel fier op zijn machines; hij is meer hun vriend dan hun baas. Maar met de moderne technologie kan Bob niet zo goed overweg. Computers, een draagbare telefoon, die dingen laat hij liever aan Wendy over. Bobs bouwcomplex zou een grote chaos zijn zonder Wendy en het machineteam.

- Wendy
Wendy is Bobs zakenpartner. Zij sluit deals met de klanten, zorgt ervoor dat alles op de juiste plaats en op het tijdstip aanwezig is en gaat vaak mee wanneer Bob weer een nieuwe klus heeft. Kortom, Wendy is zijn rechterhand.

- Scoop
Scoop is de leider en tegelijkertijd de grote broer van alle machines. Hij zit altijd vol nieuwe ideeŽn en weet altijd wel een oplossing. Wanneer iemand in de problemen zit, staat Scoop altijd klaar. Hij is een goede werker, maar heeft liever plezier en haalt vaak een grap uit.

- Liftie
Liftie is een grote kraan met een verlegen en nerveus karakter. Hij heeft weinig zelfvertrouwen en moet steeds worden aangemoedigd. Lifie heeft van bijna alles schrik: hoogten, luide geluiden, muizen en Spud, de vogelverschrikker.

- Muck
Muck is altijd zeer enthousiast en bereid om ergens te helpen. Hij raakt wel vaak in moeilijkheden, omdat hij aan iets begint zonder daar eerst goed over na te denken.

- Hector
Hector is iemand waarop je steeds kan vertrouwen. Hij helpt Bob en zijn team zoveel mogelijk. Soms lijkt hij een beetje traag en hij heeft altijd een antwoord klaar.

- Rollie
Rollie is altijd enthousiast en onder de indruk van alles wat er gebeurt. Hij luistert graag naar muziek en maakt liedjes wanneer hij maar kan.

- Dizzie
Dizzie is het jongste lid van de bende. Zijn grote vriend is Muck. Dizzie is gemakkelijk onder de indruk van iets, vaak enthousiast en heel energierijk. Dizzie houdt van voetbal en naar luisteren naar popmuziek via de hoofdtelefoon.

Het succes van Bob De Bouwer kent geen grenzen. Zo is sympathieke Bob niet alleen enorm populair in BelgiŽ, ook Engeland, de Verenigde Staten en Nederland dwepen met hem. Tijdens de zomermaanden zal de titelsong 'Kunnen we het maken?', die in Engeland een enorme hit is geweeest, ook in BelgiŽ op single worden uitgebracht. En onlangs heeft Bob de Bouwer in Engeland The Animation Award gewonnen tijdens The Indies 2002, the 10th Annual Awards Ceremony for Independent Television Productions. Bij deze zeer prestigieuze prijs waren andere genomineerden o.a. Aardman (Wallace & Gromit, Chicken Run).

Releasedatum: 4 juni 2002

Geluid: Dolby Digital 2.0
Beeld: 4:3
Taal: Nederlands / Vlaams

Bezoek ook de officiŽle website: www.bobthebuilder.com

Bezoek ook de website van Bridge Entertainment: www.bridgekids.nl


Recent nieuws van dezelfde bron