:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Wild Bunch >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER-OKTOBER 2014
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER-OKTOBER 2014
Bron: Wild Bunch - Datum: 2014-08-31 - Geplaatst door: Werner
EVERYDAY

Synopsis
Karen en haar vier kinderen leven gescheiden van hun vader Ian. Hij zit in de gevangenis, dus aan haar de taak om hun kinderen zelfstandig groot te brengen. Over een periode van vijf jaar wordt er via de herhalingen en het ritme van elke dag onderzocht hoe een gezin een lange periode gescheiden van elkaar kan overleven. Wat voor impact hebben de veranderingen die ze meemaken terwijl ze opgroeien en ouder worden. Kunnen ze ooit weer het gezin worden dat ze waren of moeten ze die hoop laten varen.

Regisseur: Michael Winterbottom
Cast: Shirley Henderson, John Simm
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: drama
Speelduur: 120 minuten
Vanaf 18 september op dvd


IN THE NAME OF

Synopsis
In het katholieke Polen is priester Adam zeer geliefd in de kleine gemeenschap. Niemand weet echter dat een celibaat leven de manier is geweest om zijn homoseksuele verlangens te onderdrukken. Maar wanneer hij op een dag Lukasz ontmoet wordt zijn onthouding meer dan ooit tevoren op de proef gesteld.

Regisseur: Malgoska Szumowska
Cast: Andrzej Chyra, Mateusz Kosciukiewicz
Taal: Pools
Ondertiteling: Nederlands
Genre: drama
Speelduur: 98 minuten
Vanaf 18 september op dvd


ENCIERRO: STIERENRENNEN IN PAMPLONA

Synopsis
Elk jaar riskeren duizenden mensen hun levens door mee toe doen aan een van de gevaarlijkste evenementen ter wereld: het stierenrennen tijdens de San Fermínfeesten. Vanuit de nauwe straten van Pamplona vertellen de renners waarom ze deelnemen aan deze gevaarlijke 'encierros', waarbij elk jaar weer honderden renners gewond raken en eer de enige prijs is die er te winnen valt.

Regisseur: Olivier van der Zee
Taal: Spaans, Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: documentaire
Speelduur: 80 minuten
Vanaf 9 oktober op dvd


THE DOUBLE

Synopsis:
Simon is een verlegen man, die een geïsoleerd leven leidt in een wereld die hem niet ziet staan. Maar alles verandert wanneer James, zijn fysieke dubbelganger, bij hetzelfde bedrijf komt werken. In tegenstelling tot Simon, loopt hij over van zelfvertrouwen, is hij charismatisch en populair bij vrouwen. Simon ziet zijn nachtmerrie werkelijkheid worden als James zijn leven langzaam maar zeker overneemt.
Regisseur: Richard Ayoade
Cast: Jesse Eisenberg, Mia Wasikowska
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: drama, komedie
Speelduur: 93 minuten
Vanaf 16 oktober op dvd