:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: NIKITA SEIZOEN 4 EN SUPERNATURAL SEIZOEN 9
PERSBERICHT: NIKITA SEIZOEN 4 EN SUPERNATURAL SEIZOEN 9
Bron: Warner - Datum: 2014-09-15 - Geplaatst door: Werner
NIKITA SEIZOEN 4

Met het vierde seizoen komt een einde aan Nikita, de Emmy - genomineerde reeks die een extra dimensie gaf aan de term 'girl power'. De reeks kon mooie kijkcijfers voorleggen en de, voornamelijk mannelijke, fanbase van Maggie Q groeide per seizoen. Het laatste seizoen én de boxset van de complete serie zijn vanaf 15 oktober beschikbaar op DVD.

Het vierde seizoen sluit de spannende en sexy drama/spionnenserie Nikita af. Nadat ze verdacht is voor de moord op de president van de Verenigde Staten op het einde van het vorige seizoen, is Nikita (Maggie Q) nu op de vlucht. Terwijl ze haar onschuld probeert te bewijzen, loopt ze haar vroegere team onverwachts tegen het lijf. Nikita en haar aanverwanten moeten hun opgelopen emotionele schade achterwege laten om hun vijand Amanda (Melinda Clarke) te overwinnen, want zij plant een aanval met wereldwijde gevolgen.

Vanaf 15 oktober kunt u bovendien de complete serie van Nikita in huis halen in een mooie verzamelbox! Het perfecte cadeau voor zij die de barre herfst - en winterdagen wensen door te brengen in het gezelschap van de mooie Maggie Q...


SUPERNATURAL SEIZOEN 9

Ook het alweer negende seizoen van fantasyreeks Supernatural ligt vanaf dan in de rekken. Traditiegetrouw kruisen engelen, demonen en duivels opnieuw het pad van de broertjes Winchester, die nu echter ook recht tegenover elkaar komen te staan...

Nu de engelen op Aarde zijn neergedaald, worden Sam (Jared Padalecki) en Dean (Jensen Ackles) geconfronteerd met een wereld die wordt bewoond door duizenden machtige wezens. Vooraleer ze dat gevaar echter kunnen uitschakelen, belanden de gebroeders Winchester in hun meest persoonlijke conflict tot dusver. Ondertussen ondervindt Castiel dat hij kwetsbaarder is dan ooit − maar daarmee ook menselijker. Wanneer de dreiging escaleert, moet er een manier gevonden worden om de hemelpoorten te heropenen en moet er bovendien een demonenopstand in de hel worden voorkomen. De duisternis laat zijn sporen achter op Dean: is hij dan nu toch echt te ver gegaan om zijn dierbaren te beschermen? Geniet van de 6 dvd’s van dit negende seizoen boordevol heerlijk catastrofale rampspoed!

Extra's:
• Episode Commentaries,
• The Men of Letters Interactive Set Experience,
• Deleted Scenes,
• Gag Reel,
• Behind the Scenes of Supernatural,
• 2013 Comic - Con Panel