:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: NAJAARSBOXEN 2014
PERSBERICHT: NAJAARSBOXEN 2014
Bron: Warner - Datum: 2014-09-18 - Geplaatst door: Werner
De stoomboot uit Spanje komt eraan, het inpakpapier ligt nog ongeschonden te blinken en in augustus werd reeds het eerste kerstdorp in Vlaanderen opgetrokken, kortom: de laatste rechte lijn richting eindejaar is ingezet.

Voor diegenen bij wie het koud zweet uitbreekt wanneer ze bij het loten van de pakjes de naam van schoonmoeder, grootvader, dochter of petekind trekken, is er geen reden tot paniek. Ook dit jaar stelt Warner Home Video namelijk een unieke en bijzonder grote selectie aan verzamelboxen aan u voor, waardoor de zoektocht naar het perfecte cadeau kinderspel wordt!

Of het gezin nu liefhebbers van bloedstollende actie (de papa’s), betoverende romantiek (de mama’s) of doldwaze komedies (de kids) telt, met een keuze uit dit uitgebreide gamma is de pakjesstress voor iedereen voorgoed verleden tijd!

The Boss is back!
De betreurde James Gandolfini staat voor altijd in ons collectieve geheugen gegrift dankzij z’n indringende vertolking van Tony Soprano, de weergaloze pater familias uit cultreeks The Sopranos. Voor het eerst zijn alle zes seizoenen van deze unieke, met prijzen overladen reeks verkrijgbaar op Blu-ray in een prachtige verzamelbox! Laat jezelf 86 afleveringen lang meeslepen in de onderwereld van New Jersey, en geniet van de vele extra features, documentaires en interviews. Of zoals Tony het zelf zo mooi zou verwoorden: haal deze box in huis, or lose two teeth!

Een vleugje magie voor de kerstdagen…
Hij heeft geen lange witte baard en loopt niet voorovergebogen, en toch is een jongeman met een klein brilletje en een mysterieus litteken wel degelijk de allergrootste tovenaar van allemaal! De Harry Potter Hogwarts Collection brengt de magie van Zweinstein dit najaar tot in de huiskamer, en dat in een uitgebreide boxset waarin alle 8 films op Blu-ray én DVD verzameld zitten. Bovendien bevat deze editie maar liefst 45 uur aan bonusmateriaal, goed om toekomstige tovenaartjes uren mee zoet te houden…

Oh Leo...
Als we er zijn amoureus palmares op natrekken heeft Leonardo DiCaprio een voorkeur voor bevallige blonde modellen, maar dit eindejaar kan élke vrouw de knappe acteur in huis halen! De Leonardo DiCaprio Set verzamelt met The Great Gatsby, Inception, J.Edgar en Body Of Lies vier topfilms op DVD, waarin de acteur nog maar eens laat zien dat hij die Oscar nu echt wel verdient.

Vier de feestdagen met Bruce & co
Binnenkort neemt The Dark Knight het in een nieuwe film op tegen z’n collega Superman. Vooraleer we dat gevecht van de eeuw te zien krijgen, kunnen we Batman nog eens in volle glorie aan het werk zien in The Dark Knight Trilogy Limited Edition. Deze exclusieve uitgave bevat niet enkel alle films uit Christopher Nolan’s bejubelde trilogie op Blu-ray en DVD, maar ook de verschillende Batmobiles uit die 3 films. Ideaal om deze kerstdagen thuis mee over het parket te scheuren, en een uniek item voor alle fans van Gotham’s City grootste held.

Sluit het jaar af in stijl
Minstens zo belangrijk als weten wie nu die Gossip Girl is, is weten waar het kleedje van Serena of de handtas van Blair vandaan komt. Gossip Girl, de reeks die ons het wel en wee toont van enkele jongeren uit de Upper Eastside, maakte van Blake Lively en Leighton Meester echte stijliconen, en het hoeft dan ook niet te verbazen dat deze box niet compleet is zonder een uniek fashion item. Naast alle zes seizoenen van de reeks op DVD bevat deze Limited Edition namelijk ook een prachtige handtas, perfect om het jaar in stijl mee af te sluiten!

Overal blokjes
The Lego Movie was een van de grootste films van het afgelopen filmjaar, en jong en oud konden de lachspieren niet onder controle houden bij het zien van de stoten die Emmett, Wyldstyle en Batman uithaalden om Lord Business te stoppen. Met deze verzamelbox, die ook nog Lego Batman: The Movie bevat, komen kinderen de komende natte en koude maanden probleemloos door.

Camera, licht, actie!
Voor zij die 2014 willen afsluiten met een knal is er goed nieuws. In de 3D Blu-ray + Blu-ray Action Box vliegen de vuisten, ontploffingen en brokstukken je letterlijk om de oren. De box bundelt met Godzilla, 300: Rise Of An Empire en Pacific Rim enkele van de succesvolste actiefilms van de afgelopen jaren, en is een must voor al wie houdt van spectaculaire en kwalitatieve special effects.

Uiteraard is dit slechts een selectie uit het brede Warner Home Video - assortiment. Ook volgende verzamelsets, uit de meest uiteenlopende genres, zijn beschikbaar:

• The Tarzan Collection - 6 legendarische films met oa. Johnny Weismuller - DVD
• Timeless Classics (Gone With The Wind, Casablanca, Ben-Hur, Doctor Zhivago) - DVD
• Academy Awards Set (Gravity, Argo, The Great Gatsby) - Blu-ray & DVD
• Clint Eastwood Boxset - 35 films, oa. Dirty Harry, Gran Torino, The Bridges Of Madison County + Clint Eastwood Set (Gran Torino, Hereafter, Invictus, J. Edgar) - DVD
Thematische boxsets: War, Hold Up, Romance, Anxiety en Action - Blu-ray & DVD
The Gremlins Collection + The Gremlins Limited Edition (met pluche Gizmo) - Blu-ray & DVD
• Blockbusters Collection (Gravity, Man of Steel, Godzilla, Pacific Rim) - Blu-ray & 3D Blu-ray
Ultra Stallone Boxset - 9 films - DVD
Gravity/2001: A Space Odyssey - Blu-ray & DVD
• Gravity/The Great Gatsby - Blu-ray & 3D Blu-ray
• We're The Millers/Horrible Bosses - DVD
• Batman Originals - Blu-ray & DVD
• Superman Collection - DVD
• The Hangover Trilogy - Blu-ray & DVD
• Jack The Giant Slayer/Journey 2 - Blu-ray & 3D Blu-ray
• Prestige Collection: Peanuts, Tex Avery, Tom & Jerry - DVD
Familie- en kidsboxsets: Tom & Jerry, Scooby-Doo, Free Willy, Happy Feet, ... - Blu-ray & DVD

Tot slot zijn er nog tal van verzamelboxen van de beste series beschikbaar! Onder andere alle afleveringen van Treme en de eerste vier seizoenen van reeksen zoals The Vampire Diaries, Pretty Little Liars en Nikita vormen een mooie aanvulling voor ieders collectie. En voor wie het eindejaar wil doorbrengen met Daenerys Targaryen of Jon Snow is er de Game Of Thrones verzamelbox die de eerste drie seizoenen van deze absolute topreeks op DVD en Blu-ray bundelt. Ook de complete collecties van klassiekers als Friends, Six Feet Under, Entourage, Rome, The Wire en Nip/Tuck mogen niet ontbreken.UIT HET ARCHIEF