:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: MODERN FAMILY SEIZOEN 5
PERSBERICHT: MODERN FAMILY SEIZOEN 5
Bron: Fox - Datum: 2014-09-22 - Geplaatst door: Werner
MODERN FAMILY SEIZOEN 5

Hartverwarmende hilariteit in seizoen 5 van recordhoudende comedyserie Modern Family - beschikbaar op DVD vanaf 1 oktober

Vanaf 1 oktober is seizoen vijf van Modern Family beschikbaar, de comedyserie die maar liefst voor de vijfde keer op rij de Emmy Outstanding Comedy Series heeft gewonnen. In dit seizoen staan vermaak en de onderlinge strubbelingen nog steeds centraal bij de Pritchett-Dunphy-Tucker clan.

Synopsis
De huwelijksklokken luiden in seizoen vijf van Modern Family, de hilarisch warme serie die vijf opeenvolgende Emmy Awards won voor beste comedy serie. Terwijl Cam en Mitch kibbelen over de plannen voor hun grote dag, heeft de rest van de familie de handen vol om zich aan te passen aan nieuwe jobs, nieuwe scholen en een nieuwe mannelijke nanny. Er zijn rampen bij het babysitten, een verjaardag die moet worden gevierd, mannen die naar elkaar toe groeien of ze het nu willen of niet, en alles van poker met grote inzetten tot een schoonfamilie met hoge onderhoudskosten. Volg de clan Pritchett-Dunphy voor de bruiloft van het jaar en deel het lief en leed van de favoriete familie van Amerika.

Cast
Directors Jason Winer en Michael Spiller laten ook in dit seizoen de vertrouwde sterrencast van de Pritchett-Dunphy-Tucker clan stralen. Jay Pritchett (Ed O’Neill) staat nog steeds aan het hoofd van de familie samen met zijn vrouw Gloria Delgrado-Pritchett (Sofia Vergara). Ook blijven zijn kinderen, Claire Dunphy (Julie Bowen) en Mitchell Pritchett (Jesse Tyler Ferguson) hilarische momenten beleven samen met hun partners Phil Dunphy (Ty Burrell) en Cameron Tucker (Eric Stonestreet).

DVD-box
Modern Family is niet compleet zonder seizoen vijf. De DVD-box bevat extra veel bonusmateriaal voor kijkers die maar geen genoeg krijgen van de Pritcher-Dunphy-Tucker lachtherapie. Modern Family seizoen vijf neemt je mee naar Australië en Vegas, laat je een dag in de schoenen lopen van Jesse en houden je aan het scherm gekluisterd dankzij de hilarische wedding bloopers van Mitch en Cam’s huwelijk. Voor de echte fan is er zelfs een heus feestmoment toegevoegd ter ere van de 100ste aflevering.

DVD informatie
Beeldverhouding: 16:9 Widescreen 1.78
Genre: Komedie
Speelduur: 580 minuten
Taal: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Modern Family 100th Episode Celebration
• Verwijderde & alternatieve scenes
• Modern Family Australia
• A day with Jesse
• Modern Family in Vegas
• Mitch & Cam’s Wedding BloopersRecent nieuws van dezelfde bron