:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: RELEASES VIERDE KWARTAAL 2014
PERSBERICHT: RELEASES VIERDE KWARTAAL 2014
Bron: Fox - Datum: 2014-09-22 - Geplaatst door: Werner

DRAKEN: BESCHERMERS VAN BERK – GILLENDE DOOD

 
Synopsis:

Volg Hikkie en zijn moedige Viking vrienden in 9 grappige avonturen waarin zij strijden tegen verrassende nieuwe vijanden. Draken: Beschermers Van Berk is gebaseerd op de populaire film: Hoe Tem Je Een Draak.

 

Releasedatum: 3 september 2014

Genre: Tv-serie, animatie

 

MONSTERS VERSUS ALIENS: CLONING AROUND

 
Synopsis:

Ontdek een wereld vol monsterlijk kattenkwaad en buitenaardse gewoontes in de hilarische TV-serie geïnspireerd op de film Monsters versus Aliens. In Cloning Around volgen we de grappige belevenissen van de geliefde en goedgezinde Monsters die ooit de Aarde hebben gered en nu moeten leven en werken met een bizar assortiment aan Aliens in "Area Fifty-Something". Monsters en Aliens hebben best wel veel gemeen – ze zien er gek uit, ze hebben superkrachten en gevoel voor humor – maar wanneer ze gedwongen worden om zij aan zij in een vreemd land te werken lopen de spanningen op. Bekijk zelf hoe Susan, Link, Dr. Kakkerlak en B.O.B. hun best doen om het toch met elkaar te vinden!

 

Releasedatum: 3 september 2014

Genre: Tv-serie, animatie

 

SONS OF ANARCHY – SEIZOEN 6
 
Synopsis:

Spring achterop bij de Sons Of Anarchy en herbeleef het controversieelste en

spannendste seizoen tot nu toe van deze serie boordevol adrenaline! Terwijl Clay en Tara in de gevangenis zitten, kijkt Jax naar de toekomst van de club en zijn familie. Maar kan hij überhaupt wel ontsnappen aan de wrede erfenis die het bloeddorstige verleden van SAMCRO heeft nagelaten? Wanhopig jaagt Jax de droom van zijn vader na: een MC die een legaler pad bewandelt. Bij elke wending wordt hij geconfronteerd met druk van buitenaf, geweld, ontrouw en verraad. De emoties worden steeds intenser, geheimen komen aan het licht en het toenemende aantal slachtoffers zullen allemaal leiden tot de choquerende laatste aflevering. Het einde dat werkelijk alles doet veranderen voor de Sons Of Anarchy.

 

Releasedatum: 3 september 2014

Genre: Tv-serie, actie, drama

Regisseur: Kurt Sutter

Cast: Charlie Hunnam, Katey Sagal, Ron Perlman, Maggie Siff, Mark Boone Junior, Tommy Flanagan, Kim Coates

 

HOMELAND – SEIZOEN 3
 
Synopsis:

Carrie Mathison, Nicholas Brody en Saul Berenson zijn terug voor een derde seizoen van Homeland, zoals altijd schitterend gespeeld door Claire Danes, Damian Lewis en Mandy Patinkin. De verslavende serie gaat verder met een prachtige reeks afleveringen die je fantasie weer volledig op hol doen slaan. De terreuraanslag heeft de CIA compleet uitgedund en dat is reden voor een grote klopjacht op de meest gezochte terrorist ter wereld: Nicholas Brody. Terwijl Carrie en Saul de brokken van hun persoonlijke en professionele leven bij elkaar rapen, raken ze gevangen in een web van media en politieke onrust als gevolg van de recente gebeurtenissen.

 

Releasedatum: 17 september 2014

Genre: Tv-serie, actie, drama

Regisseur: Alex Gansa, Howard Gordon, Gideon Raff

Cast: Claire Danes, Damian Lewis, Morena Baccarin, David Harewood

 

MODERN FAMIILY – SEIZOEN 5
 
Synopsis:

De huwelijksklokken luiden in Seizoen Vijf van Modern Family, de hilarisch warme serie die vier opeenvolgende Emmy Awards won voor beste komische serie. Terwijl Cam en Mitch kibbelen over de plannen voor hun grote dag, heeft de rest van de familie de handen vol om zich aan te passen aan nieuwe jobs, nieuwe scholen en een nieuwe mannelijke nanny. Er zijn rampen bij het babysitten, een verjaardag die moet worden gevierd, mannen die naar elkaar toegroeien, of ze het nu willen of niet, en alles van poker met grote inzetten tot een schoonfamilie met hoge onderhoudskosten. Volg de clan Pritchett-Dunphy voor de bruiloft van het jaar en deel het lief en leed van de favoriete familie van Amerika.

 

Releasedatum: 1 oktober 2014

Genre: Tv-serie, komedie

Regisseur: Jason Winer, Michael Spiller

Cast: Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet

 

AMERICAN HORROR STORY COVEN – SEIZOEN 3

 
Synopsis:

De uitzonderlijke, jonge heksen van de Academie van Miss Robichaux vallen ten prooi aan de krachten van onwetendheid en haat. Te midden van deze woelige tijden komt Zoe aan, een nieuwkomer die zelf een verschrikkelijk geheim met zich draagt. Fiona (Lange), een Supreme Witch met onvoorstelbare krachten, is vastbesloten om de Coven te beschermen, maar haar dwangmatige zoektocht naar onsterfelijkheid brengt haar op het pad van een krachtige voodookoningin (Bassett) en een moordzuchtige slavenbazin (Bates) die vervloekt is met het eeuwige leven. In de cast van American Horror Story: Coven vinden we sterren zoals Jessica Lange, winnares van een Emmy en twee Oscars, Kathy Bates, winnares van een Oscar, en Angela Bassett, die genomineerd werd voor een Academy Award.

 

Releasedatum: 1 oktober 2014

Genre: Tv-serie, horror

Regisseur: Ryan Murphy, Brad Falchuk

Cast: Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Jessica Lange

 

GLEE – SEIZOEN 5
 
Synopsis:

In het vijfde seizoen van Glee komt Rachel voor belangrijke keuzes te staan terwijl zij, Kurt en Santana verder van de Big Apple proeven. In Lima hopen de kids van New Directions om voor de tweede keer hun droomwedstrijd te winnen. Met megapopulaire gaststerren, verrassende plotwendingen en opwindende songs blijft Emmy-winnaar Glee een van de populairste tv- reeksen aller tijden.

 

Releasedatum: 1 oktober 2014

Genre: Tv-serie, musical

Regisseur: Ian Brennan, Brad Falchuk, Elodie Keene

Cast: Lea Michele,Jane Lynch, Dianna Agron, Chris Colfer, Kevin McHale, Matthew Morrison, Cory Monteith, Amber Riley

 

NEW GIRL – SEIZOEN 3
 
Synopsis:

In dit geniaal grappige derde seizoen staan er grootse gebeurtenissen op til. Jess en Nick gaan voluit voor hun romance, maar beseffen al snel dat verliefd zijn en samenwonen moeilijker samengaat dan ze dachten. Schmidt belandt tussen twee vuren wanneer hij tegelijkertijd met Cece en Elizabeth begint te daten. Pechvogel-in-de-liefde Winston heeft een speciaal iemand gevonden... alleen jammer dat het om de nieuwe huiskat van zijn flatgenoten gaat. Ondertussen komt Coach terug van weggeweest en veranderen de jongens in kalkoenen tijdens een Thanksgiving-avontuur. Ook is er de ongemeen populaire aflevering met Prince, waarin een wereldberoemde gastacteur onverwacht de rol van romantisch adviseur van Jess op zich neemt.

 

Releasedatum: 1 oktober 2014

Genre: Tv-serie, komedie

Regisseur: Elizabeth Meriwether

Cast: Zooey Deschanel, Jake Johnson

 

HOW I MET YOUR MOTHER – SEIZOEN 9

 
Synopsis:

Suit up en maak je klaar voor het legen – wait for it – dary laatste seizoen van How I Met Your Mother. Tijdens het fantastische huwelijksweekend krijg je verrassende antwoorden op hilarische vragen. Kan Marshall het land doorkruisen om op tijd op de ceremonie te zijn? Gaan Robin en Barney echt trouwen? Verbergt Lily een verschrikkelijk geheim? Ontmoet Ted eindelijk de moeder van zijn kinderen... en is ze echt wel de ware? Al deze vragen worden beantwoord in de fantastische, tweedelige slotaflevering, een van de meest besproken finales uit de tv-geschiedenis! Inclusief nooit eerder vertoond einde.

 

Releasedatum: 5 november 2014

Genre: Tv-serie, komedie

Regisseur: Carter Bays

Cast: Josh Radnor, Neil Patrick Harris

 

BONES – SEIZOEN 9
 
Synopsis:

Bones (Emily Deschanel) en Booth (David Boreanaz) hebben nog steeds af te rekenen met seriemoordenaar Christopher Pelant, die dreigt om vijf mensen te vermoorden als het koppel in het huwelijksbootje stapt. Terwijl ze zich op elkaar en op hun jonge dochter willen focussen, moeten ze ook heel wat mysterieuze moorden zien op te lossen, met onder andere een terrorist, een man die naar zijn eigen begrafenis komt, en dansende groenten in de hoofdrol. Dankzij deze dvd-set kun je de 24 spannende en grappige afleveringen van het 9e seizoen van Bones helemaal opnieuw beleven. Daarnaast krijg je exclusier bonusmateriaal te zien, inclusief een kijkje achter de schermen tijdens de opnames van het huwelijk!

 

Releasedatum: 5 november 2014

Genre: Tv-serie

Regisseur: Barry Josephson

Cast: Emily Deschanel, David Boreanaz

 

24: LIVE ANOTHER DAY
 
Synopsis:

Jack Bauer (Kiefer Sutherland), de ster van het wereldwijde fenomeen 24, is terug. Dit keer volgen we de heldhaftige Special Agent in London, waar hij nu in ballingschap zit. Zoals altijd is hij bereid om zijn leven te riskeren om een terroristische aanslag die wereld voorgoed zou kunnen veranderen te voorkomen. De iconische klok wordt opnieuw gezet met 24: Live Another Day.

 

Releasedatum: 19 november 2014

Genre: Tv-serie, actie, drama

 

DRAKEN: BESCHERMERS VAN BERK – DEEL 2

 
Synopsis:

Zet je schrap voor de meest hoogvliegende avonturen uit het land van de vikings en de draken! Ontdek Hikkie, Tandloos, hun moedige vrienden en vele nieuwe draken in een nieuw episch verhaal waar vriendschap centraal staat! Het lot van de eilandbewoners van Berk staat op het spel bij elke missie in deze boeiende animatieserie, gebaseerd op de beroemde film How To Train Your Dragon, dat tweemaal genomineerd werd voor een Oscar!

 

Releasedatum: 19 november 2014

Genre: Tv-serie, animatie

 

FAMILY GUY – SEIZOEN 13
 
Synopsis:

Het 13e seizoen van Family Guy viert de 200ste aflevering... met meer van de bekende, harde en over-the-top humor.

 

Releasedatum: 26 november 2014

Genre: Tv-serie, animatie

Regisseur: Chris Sheridan, Seth MacFarlane, Mark Hentemann

Cast: Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green, Mila Kunis

 

THE SIMPSONS – SEIZOEN 17
 
Synopsis:

22 nieuwe avonturen van de meest hilarische en gele familie ter wereld.

 

Releasedatum: 26 november 2014

Genre: Tv-serie, animatie

Regisseur: Matt Groening

 

THE BIBLE
 
Synopsis:

The Bible is een historische minireeks van 10 afleveringen die onze nieuwe generaties op een zinvolle en verfrissende manier een overzicht geeft van de bekende en minder bekende verhalen uit het Heilige Schrift. The Bible is van een verbluffende omvang en een adembenemend hoog niveau met sterke prestaties, exotische decors en oogverblindende visuele effecten die de aangrijpende verhalen van geloof en moed op een spectaculaire manier tot leven brengen, van Genesis tot de Apocalyps met onder andere Adam en Eva, Noach en zijn Ark, de geboorte van Abrahams zoon Isaak, Mozes die de Rode Zee splijt, David en Goliat, Simson en Delila, de zwangerschap van Maria en geboorte van Jezus, de kruisiging van Jezus en de verkondiging van Jezus' boodschap door zijn apostelen. The Bible schetst een intens beeld van de emoties, het geloof en de devotie die de godsdienstige overtuigingen duizenden jaren bezielden. Deze historische reeks zal u vast en zeker vermaken en inspireren.

 

Releasedatum: 1 december 2014

Genre: Tv-serie, drama

 

SLEEPY HOLLOW – SEIZOEN 1
 
Synopsis:

Deze spannende, grappige serie van de schrijvers van Star Trek (2009) en Transformers (2007) is gebaseerd op de bovennatuurlijke klassieker van Washington Irving. Ichabod Crane (Tom Mison), een Britse soldaat die stierf tijdens de Amerikaanse Revolutie, komt in het gsm-tijdperk opnieuw tot leven in New York – net als de kwaadaardige Headless Horseman, die de mensheid wil uitroeien! Samen met een pittige politie-inspecteur (Nicole Beharie) wil Crane de nieuwe, duistere krachten vernietigen en zo de Apocalyps tegenhouden. Haal het eerste seizoen van Sleepy Hollow in huis en geniet van heel wat bonusmateriaal, waaronder commentaren, verwijderde scènes en veel meer!

 

Releasedatum: 17 december 2014

Genre: Tv-serie, horror

Regisseur: Alex Kurtzman

Cast: Tom Mison, Nicole Beharie

 

X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST
 
Synopsis:

Het ultieme X-Men ensemble, met een cast bestaande uit o.a. Hugh Jackman, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence en Halle Berry, vecht gezamenlijk voor het voortbestaan van hun soort in X-Men: Days Of Future Past. Wanneer de

mutanten worden opgejaagd door Sentinels, robots die alles en iedereen in hun weg vernietigen, bedenken zij een laatste redmiddel: ze sturen Wolverine terug in de tijd om de allesvernietigende oorlog te stoppen voordat deze kan beginnen. Samen met hun jongere alter-ego’s uit X-Men: First Class , bundelen de mutanten hun krachten in een episch gevecht dat het verleden zal veranderen en daarmee hun toekomst zal redden.

 

Releasedatum: 15 oktober 2014

Genre: Actie

Regisseur: Bryan Singer

Cast: Patrick Stewart, Ian McKellen, Hugh Jackman

 

THE FAULT IN OUR STARS
 
Synopsis:

De verfilming van de bestseller The Fault In Our Stars vertelt het aangrijpende en tragische verhaal over het leven van Hazel en Gus. Deze twee tieners beschikken beiden over een cynisch gevoel voor humor en een bijzondere kijk op het leven. Hazel is ongeneeslijk ziek en tegen alle verwachtingen in ontmoet ze Gus bij een praatgroep voor kankerpatiënten. Langzaam maar zeker bloeit er een bijzondere liefde tussen de twee op.

 

Releasedatum: 5 november 2014

Genre: Drama

Regisseur: Josh Boone

Cast: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Nat Wolff

 

HOE TEM JE EEN DRAAK 2
 
Synopsis:

Vijf jaar geleden verenigden Hikkie en Tandloos de Vikingen en de draken. Tijdens een van hun avonturen op zoek naar het onbekende, ontdekt het onafscheidelijke duo een geheimzinnige ijsgrot. Hier treffen ze honderden wilde draken aan en een mysterieuze drakenrijder die het gemunt heeft op Tandloos en zijn soortgenoten. Zo raken de twee vrienden verzeild in een strijd om de vrede te herstellen.

 

Releasedatum: 19 november 2014

Genre: Animatie

Regisseur: Dean DeBlois

Cast: Jay Baruchel, Cate Blanchett, Gerard Butler

 

DAWN OF THE PLANET OF THE APES

 
Synopsis:

De steeds groter wordende groep genetisch geëvolueerde mensenapen, aangevoerd door Caesar, voelt zich bedreigd na het in aanraking komen met de overlevenden van het verwoestende virus van tien jaar geleden. Het duurt dan ook niet lang voordat er een oorlog losbarst waarbij duidelijk moet worden welke van de twee soorten de baas is.

 

Releasedatum: 10 december 2014

Genre: Actie

Regisseur: Matt Reeves

Cast: Gary Oldman, Keri Russell, Andy Serkis

 
 Recent nieuws van dezelfde bron