:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE HOBBIT - THE DESOLATION OF SMAUG EXTENDED EDITION
PERSBERICHT: THE HOBBIT - THE DESOLATION OF SMAUG EXTENDED EDITION
Bron: Warner - Datum: 2014-10-01 - Geplaatst door: Werner
THE HOBBIT 2: THE DESOLATION OF SMAUG EXTENDED EDITION

Voor wie Middle-earth als zijn echte thuis beschouwt zijn de laatste maanden van het jaar hoogdagen. In december verschijnt met The Hobbit: The Battle Of The Five Armies de laatste film uit de trilogie in de bioscoopzaal, en op 12 november ligt met The Hobbit: The Desolation Of Smaug Extended Edition het perfecte voorsmaakje op die laatste film in de rekken! Deze editie bevat een 25 minuten langere cut van de film, met nieuwe en aangepaste scènes. Bovendien kan er genoten worden van maar liefst negen uur aan exclusief, 'precious' bonusmateriaal! The Hobbit: The Desolation Of Smaug Extended Edition is vanaf 12 november beschikbaar op Blu-ray, 3D Blu-ray en DVD!

Synopsis
In The Hobbit: The Desolation Of Smaug vervolgen we de avonturen van hoofdpersoon Bilbo Balings (Martin Freeman), die samen met de tovenaar Gandalf (Sir Ian McKellen) en dertien dwergen, aangevoerd door Thorin Eikenschild (Richard Armitage), op weg is naar de Eenzame Berg in het verloren dwergenrijk Erebor. Nadat ze het begin van hun onverwachte reis hebben overleefd, trekt de groep verder naar het oosten. Onderweg krijgen ze onder andere te maken met de huidverwisselaar Beorn en een zwerm reuzenspinnen in het verraderlijke Demsterwold. Nadat ze op een haar na ontsnapt zijn aan gevaarlijke boselfen, reizen ze via Meerstad naar de Eenzame Berg. Daar moeten ze de strijd aanbinden met het allergrootste gevaar, het meest angstaanjagende wezen aller tijden: de draak Smaug. Niet alleen hun moed, maar ook hun vriendschap en de zin van de tocht worden hier bijzonder zwaar op de proef gesteld...

Bonusmaterialen
• Commentary met regisseur Peter Jackson en co-producer Philippa Boyens
• The Appendices - The Appendices deel IX en X gunt ons een blik op het immense productieproces van The Hobbit: The Desolation Of Smaug. Zowel pre-productie in de verschillende filmdepartementen, training, het werk op de set als de ontwikkeling van de digitale effecten komt aan bod.
• New Zealand: Home of Middle-earth - deel 2