:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: AMERICAN HORROR STORY: COVEN - SEIZOEN 3
PERSBERICHT: AMERICAN HORROR STORY: COVEN - SEIZOEN 3
Bron: Fox - Datum: 2014-10-04 - Geplaatst door: Werner
AMERICAN HORROR STORY: COVEN - SEIZOEN 3

Winnaar van 4 Emmy Awards vanaf 1 oktober verkrijgbaar op DVD

Zet je schrap voor dit derde seizoen van American Horror Story, welke op 1 oktober door 20th Century Fox Home Entertainment werd uitgebracht op DVD. American Horror Story: Coven neemt je mee in de wereld van heksen en voodoo en biedt ontelbaar kippenvel creërende scènes. De serie heeft dit jaar maar liefst vier Emmy Awards in de wacht gesleept en slaagde er in zeventien keer terug te komen in de nominaties.

Het derde seizoen speelt zich af in New Orleans, waar je een groep jonge heksen volgt op een privéschool. De toenemende krachten van de jonge meisjes zorgen voor onderlinge problemen met hun huidige leidster Fiona Goode. Naast het hedendaagse New Orleans wordt een tijdsprong gemaakt naar de periode van de slavernij in de Verenigde Staten waar slaven op een gruwelijke wijze worden behandeld door Madame LaLaurie.

Synopsis
De uitzonderlijke, jonge heksen van de academie van Miss Robichaux vallen ten prooi aan de krachten van onwetendheid en haat. Te midden van deze woelige tijden komt Zoe aan, een nieuwkomer die zelf een verschrikkelijk geheim met zich mee draagt. Fiona (Lange), een Supreme Witch met onvoorstelbare krachten, is vastbesloten om de Coven te beschermen maar haar dwangmatige zoektocht naar onsterfelijkheid brengt haar op het pad van een krachtige voodookoningin (Bassett) en een moordzuchtige slavenbazin (Bates) die vervloekt is met het eeuwige leven.

Cast
American Horror Story: Coven is opgenomen onder leiding van producenten Ryan Murphy en Brad Falchuck. In de cast vinden we sterren zoals Jessica Lange, winnares van een Emmy en twee Oscars, Kathy Bates, winnares van een Oscar, en Angela Bassett, die genomineerd werd voor een Academy Award. Ieder seizoen is een op zichzelf staand verhaal, maar Jessica Lange, Sarah Paulson en Evan Peters keren tot nu toe steeds terug in alle seizoenen.

DVD
De DVD biedt mooie extra’s voor fans die maar geen genoeg kunnen krijgen van dit behekste seizoen. Als extra neemt American Horror Story: Coven je mee in de duistere geschiedenis van New Orleans en de New Orleans voodoo. Na het kijken van al het extra materiaal is het aan jou om uit te maken waar de lijn ligt tussen fictie en realiteit.

DVD informatie
Beeldverhouding: 16:9, 1:78 widescreen
Genre: Tv-serie, horror
Speelduur: 649 minuten, 42 minuten per aflevering
Talen: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Zombie Halloween
• Betreed the Coven
• Ontmoet Ms. NolaRecent nieuws van dezelfde bron