:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE FAULT IN OUR STARS
PERSBERICHT: THE FAULT IN OUR STARS
Bron: Fox - Datum: 2014-10-18 - Geplaatst door: Werner
THE FAULT IN OUR STARS

Haal het verhaal in huis dat het hart van meer dan één miljoen Belgen en vele miljoenen kijkers wereldwijd wist te raken. Vanaf 5 november op Blu-ray en DVD.

De immens populaire film The Fault In Our Stars, gebaseerd op de bestseller van John Green is vanaf 5 november beschikbaar op Blu-ray en DVD. Het inspirerende, hedendaagse verhaal over echte liefde tussen twee tieners die vechten tegen kanker zorgt ongetwijfeld voor een lach en een traan. Miljoenen mensen, jong en oud, kwamen in hordes tegelijk naar de bioscopen om het pakkende verhaal van Hazel en Gus op het witte doek te bekijken. De twee tieners krijgen te maken met onwaarschijnlijke uitdagingen, maar door hun moed en toewijding naar elkaar bewijzen ze hoe bijzonder hun liefde is.

Een jaar geleden kwam de bestseller van John Green uit in Amerika, het boek stond in no-time nummer één op de New York Times bestseller lijst. Ook in Nederland is het boek een razend succes, de filmeditie van The Fault In Our Stars is het best verkopende boek van Nederland geweest. Wereldwijd zijn al bijna tien miljoen exemplaren verkocht van de bestseller! Na het succes van The Fault In Our Stars wordt het tweede boek Paper Towns van John Green ook verfilmd.

Synopsis
De verfilming van de bestseller The Fault In Our Stars vertelt het aangrijpende en tragische verhaal over het leven van Hazel en Gus. Deze twee tieners beschikken beiden over een cynisch gevoel voor humor en een bijzondere kijk op het leven. Hazel is ongeneeslijk ziek en tegen alle verwachtingen in ontmoet ze Gus bij een praatgroep voor kankerpatiënten. Langzaam maar zeker bloeit er een bijzondere liefde tussen de twee op.

Cast
Na Descendants en Divergent laat Shailene Woodley wederom briljante prestaties zijn als tiener Hazel in The Fault In Our Stars. De rijzende Hollywoodster en haar tegenspeler Ansel Elgort (Carrie, Divergent) welke de rol van Gus vertolkt, zijn enorm populair onder jongeren. Shailene Woodley en Ansel Elgort sleepten maar liefst zeven awards in de wacht tijdens de Teen Choice Awards, waaronder awards voor beste acteur en actrice en beste kus. In de film is daarnaast een belangrijke rol weggelegd voor de 32-jarige Nederlandse actrice Lotte Verbeek, die de rol vertolkt van Lidewij, de vriendin van de nukkige Amsterdamse schrijver Peter van Houten. Onder leiding van regisseur Josh Boone is het prachtige verhaal van John Green op magische wijze verfilmd. Samen met hun beste vriend Isaac, gespeeld door Nat Wolff (Stuck In Love), laten ze het bijzondere leven van drie zieke jongeren zien en bewijzen ze dat het leven niet perfect hoeft te zijn om ware liefde te ervaren.

Blu-ray
Met het exclusieve bonusmateriaal op de Blu-ray kun je nog langer genieten van de eindeloze liefde tussen Hazel en Gus. Hier vind je namelijk onder meer audiocommentaar van Josh Boone en John Green, verwijderde scènes, promotiefeatures en een galerij. Zo maak je een avond film kijken bijna echt oneindig!

DVD
Ook de DVD biedt mooie extra’s voor een uitgebreide filmavond. Met het audiocommentaar van Josh Boone en John Green, de promotiefeatures, de bioscooptrailer en de galerij maak je de filmavond compleet!

DVD informatie:
Beeldverhouding: 16:9 (1.85:1)
Genre: Drama
Speelduur: 121 minuten
Talen: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Audiocommentaar van Josh Boone en John Green
• Promotiefeatures
• Galerij
• Bioscooptrailer

Blu-ray informatie:
Beeldverhouding: 16:9 (1.85:1)
Genre: Drama
Speelduur: 126 minuten
Talen: Engels DTS-HD MA 5.1, Frans DTS 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Audiocommentaar van Josh Boone en John Green
• Verwijderde scènes
• De sterren op één lijn
• Promotiefeatures
• Galerij
• Bioscooptrailer
• SneakpeakRecent nieuws van dezelfde bron