:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: JERSEY BOYS
PERSBERICHT: JERSEY BOYS
Bron: Warner - Datum: 2014-10-19 - Geplaatst door: Werner
JERSEY BOYS

Will You Still Love Me Tomorrow, Walk Like A Man, Can't Take My Eyes Off You, stuk voor stuk zijn het nummers die bij iedereen wel een belletje doen rinkelen. Weinigen kennen echter het verhaal achter deze pareltjes, een verhaal dat nochtans de zalen op Broadway meermaals liet vollopen. Met Jersey Boys brengt niemand minder dan Hollywoodlegende Clint Eastwood een unieke kijk op een van de meest spraakmakende groepen uit de muziekgeschiedenis: The Four Seasons. Ontdek de mensen achter deze tijdloze songs, en haal Jersey Boys vanaf 5 november in huis op Blu-ray en DVD!

Synopsis
Jersey Boys is een muzikale biografie van de wereldberoemde groep The Four Seasons: de roem, de zware periodes en persoonlijke vetes, en de uiteindelijke triomf van een bende vrienden wiens muziek symbool stond voor een hele generatie. De film is meer dan alleen een muzikaal eerbetoon aan de legendarische songs uit het uitgebreide Four Seasons repertoire. Jersey Boys gunt ons een blik op de relaties binnen de groep met een speciale focus op frontman Frankie Valli, de kleine jongen die een grote falsetto bezat. Het is het relaas van de mensen die de wereld een unieke sound schonken, een geluid dat zich inmiddels meer dan 40 jaar in de harten van het publiek genesteld heeft.

Bonusmaterialen:

• "Oh, What A Night" To Remember (DVD, BD) - Beleef samen met Clint Eastwood en de cast hoe ze zich voorbereiden op de grote finale...
• From Broadway To The Big Screen (BD) - Ga op zoek naar de oorsprong van Jersey Boys, van de bekroonde musical tot Clint Eastwood's baanbrekende film.
• Too Good To Be True (BD) - De maffia hield van de jongens! Donnie Kehr vertelt hoe het was om te werken met Christopher Walken, wiens personage een soort godfather voor Frankie Valli was.