:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE NORMAL HEART
PERSBERICHT: THE NORMAL HEART
Bron: Warner - Datum: 2014-10-29 - Geplaatst door: Werner
THE NORMAL HEART

HBO's The Normal Heart, geregisseerd door Emmy Award-winnaar Ryan Murphy (Nip/Tuck, American Horror Story, Glee) en geschreven door Oscar-genomineerde Larry Kramer, mocht op de afgelopen Emmy Awards twee beeldjes mee naar huis nemen, waaronder de award voor Outstanding Television Movie. De film is gebaseerd op Kramer's gelijknamige toneelstuk dat werd bekroond met een Tony Award, en biedt een genadeloze blik op de Amerikaanse aidspolitiek.

De film beschikt met Oscar-genomineerde Mark Ruffalo, Matt Bomer, Taylor Kitsch, Emmy Award - winnaar Jim Parsons, en Oscar-winnares Julia Roberts over een buitengewone cast, die het beklijvende verhaal op fenomenale wijze vertolkt. The Normal Heart is vanaf 3 december beschikbaar op DVD.

Synopsis
The Normal Heart vertelt het verhaal van het begin van de aidscrisis in het New York van de vroege jaren ‘80. We zien een wereld waarin homoactivisten zij aan zij met hun bondgenoten in de medische gemeenschap strijden voor hetzelfde doel: de waarheid over de opkomende epidemie aan het licht te brengen in een stad en een land in ontkenning.

Bonusmaterialen
• How To Start A War