:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE BIG BANG THEORY SEIZOEN 7 EN TWO AND A HALF MEN SEIZOEN 11
PERSBERICHT: THE BIG BANG THEORY SEIZOEN 7 EN TWO AND A HALF MEN SEIZOEN 11
Bron: Warner - Datum: 2014-10-29 - Geplaatst door: Werner
THE BIG BANG THEORY SEIZOEN 7 & SEIZOENEN 1-6

Over sociale skills beschikken ze in de reeks hoegenaamd niet, een van hen kon zelfs een tijdlang niet tegen vrouwen spreken, maar dat hield de acteurs uit het hilarische The Big Bang Theory niet tegen om een fikse loonsverhoging te vragen voor hun prestaties. Dat ze hun geld echter meer dan waard zijn, daar valt niet over te twijfelen! Het zevende seizoen van deze hilarische reeks en de box met de eerste zes seizoenen zijn vanaf 12 november beschikbaar op DVD.

In dit zevende seizoen keert Leonard terug van zijn Noordzee-expeditie, enkel om erachter te komen dat zijn relatie met Penny meer bètatests vereist dan hij ooit in een laboratorium heeft uitgevoerd. Howards bindingsangst en de sociale doorbraak die Raj juist met de vrouwtjes beleeft, zorgen voor nog meer komische situaties. Ondertussen blijven Bernadette en Amy trouw aan de zijde van hun mannen staan, zelfs wanneer ze midden in een computerspelletjesmarathon zitten. Sheldon ziet zijn moeder (drievoudig Emmy-winnares Laurie Metcalf, Getting On) in een nieuw licht, hij feest met James Earl Jones, bouwt een (soort van) band op met zijn idool Professor Proton (Emmy-winnaar Bob Newhart) en hij beleeft een wetenschappelijke doorbraak die alweer is afgeschreven voor je 'Bazinga' kunt zeggen.

Bonusmaterialen:
• 2013 Comic-Con Panel
• Johnny Galecki Crashes the BBT Writers Panel
• String Theory Serenade
• James Earl Jones: The Un-Conventional Guest Star
• The Big Bang Theory's May the 4th
• The Big Cendrowski: Backstage with the Coolest Director and Cast in the Universe
• BBTea Time
• Gag Reel

Bovendien is ook de verzamelbox met de eerste zes seizoenen sinds kort verkrijgbaar! Maar liefst 19 DVD's bundelen al jouw favoriete momenten van Sheldon & co, en je krijgt er nog een exclusief T-shirt bovenop. Geen excuses meer dus om geen Big Bang Theory marathon te houden in de herfst- of kerstvakantie!


TWO AND A HALF MEN SEIZOEN 11

Het is verre van de eerste keer dat er een knappe dame over de vloer komt ten huize Harper/Smith, maar in tegenstelling tot andere vrouwen lijkt Jenny (rol van Amber Tamblyn) een blijvertje te worden! De 'men' moeten meer dan ooit hun mannetje staan in het elfde seizoen van Two And A Half Men, dat eveneens vanaf 12 november beschikbaar is op DVD.

Succesvol ondernemer en miljardair Walden Smith (kersvers vader Ashton Kutcher) en zijn profiterende huisgenoot Alan Harper (Jon Cryer) hebben inmiddels het rijk alleen in hun strandhuis in Malibu. Maar niet voor lang, want Alans tot dan toe onbekende nichtje Jenny (Amber Tamblyn) maakt een spetterende entree, met een horde aantrekkelijke vriendinnen die wel in zijn voor een feestje. Daarnaast krijgt Waldens liefdesleven een boost, krijgt Alan een alter ego, gaat Berta tijdelijk met pensioen en stapt Evelyn Harper in het huwelijksbootje. Volg de excentrieke Walden, Alan en Jenny terwijl hun band steeds hechter wordt − zo nu en dan vrij letterlijk in de vorm van bondage − in de 22 afleveringen van deze hitserie!

Bonusmaterialen:
• Gag Reel