:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: BLACK SAILS SEIZOEN 1
PERSBERICHT: BLACK SAILS SEIZOEN 1
Bron: Fox - Datum: 2015-01-14 - Geplaatst door: Werner
BLACK SAILS SEIZOEN 1

Reis mee naar de Bahama’s met de meest gevreesde piraten uit de geschiedenis
Vanaf 4 februari beschikbaar op Blu-ray en DVD

Allianties die worden gemaakt en gebroken, een eeuwige machtsstrijd en bloederige taferelen. Black Sails won al twee Primetime Emmy Awards en is gewoonweg verslavend. Vanaf 4 februari is het eerste seizoen van 20th Century Fox Home Entertainment’s Black Sailsbeschikbaar op Blu-ray en DVD.

Synopsis
1715. De Gouden Eeuw van de Piraterij. New Providence Island is een plek zonder wetten, bestuurd door de meest beruchte piratenkapiteinen uit de geschiedenis. De meest gevreesde is Kapitein Flint. Als de Britse marine terugkeert om hun land te heroveren en Flint en zijn bemanning uit te schakelen, ontstaat een gewelddadige strijd. Samen met bondgenoot Eleanor Guthrie, dochter van het lokale hoofd, bedenkt Flint een plan om de Britse aanval te dwarsbomen. Dit is het begin van een levensgevaarlijke schattenjacht. Op hetzelfde moment wordt de jonge matroos John Silver aangenomen als nieuw bemanningslid van Flint, maar hij blijkt een brutale vlerk te zijn die voortdurend het gezag van zijn kapitein ondermijnt.

Black Sails neemt je mee in een wrede wereld vol muiterij en verraad van de ware piraten van de Caraïben...

Cast
Regisseur Michael Bay schetst met Black Sails op een visueel aantrekkelijke manier het echte piratenleven. De sluwe Kapitein Flint wordt vertolkt door Toby Stephens (Die Another Day). Hij kan rekenen op Eleanor Guthrie (Hannah New - Maleficent) die aan het hoofd staat van New Providence Island. Ze wordt trouw bijgestaan door Mr. Scott, gespeeld door Hakeem Kae-Kazim (Hotel Rwanda), die voorheen de huisslaaf was van de vader van Eleanor, Richard Guthrie (Sean Cameron Micheal – The Salvation). De rol van Captain Charles Vane wordt vertolkt door Zach McGowan (Dracula Untold), hij is kapitein van het piratenschip de Ranger. Vane staat bekend om zijn slechte humeur en financieel succes, enkel Eleanor kan daar verandering in brengen. John Silver, gespeeld door Luke Arnold (Murder In The Dark), is een geboren opportunist die overal waar hij komt met anderen in conflict raakt.

DVD
De extra’s die je krijgt bij de DVD geven je een exclusieve kijk achter de schermen van Black Sails. Met de making-of, tips voor het maken van een piratenschip en de ultieme dresscode van een ware piraat, word je ondergedompeld in de wereld van Black Sails.

Blu-ray
Op de Blu-ray krijg je exclusieve informatie over Hakeem Kae-Kazim die de rol van Mr. Scott op zich neemt. Zijn loyaliteit wordt op de proef gesteld als Eleonor steeds nauwer gaat samenwerken met kapitein Flint.

Wist je dat?
Black Sails seizoen 1 zich afspeelt in Nassau, de hoofdstad van New Providence. Nassau, voorheen bekend als Charlestown, werd in 1684 met de grond gelijk gemaakt door de Spanjaarden. De stad is opnieuw opgebouwd en werd in 1695 onder leiding van gouverneur Nicholas Trott tot Nassau omgedoopt . Dit ter ere van de Nederlandse stadhouder en later ook koning van Engeland, Schotland en Ierland, Willem III van Oranje van het Huis Oranje-Nassau.

Productinformatie
Releasedatum: 4 februari 2015
Genre: Tv-serie, drama, actie
Leeftijd: 16 jaar
Lengte: +- 480 min, +- 45 min per aflevering
Audio: Engels: Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels Dolby TrueHD 5.1 (Blu-ray)
Beeldverhouding: 16x9 widescreen 1:78 DVD-9 (dvd), 16x9 widescreen 1:78 BD-50 (Blu-ray)
Menu’s: Nederlands, Frans, Engels (dvd); Engels, Frans (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra’s:
• Building the Behemoth
• Dress To Kill
• Pirate Camp
• Black Sails: An Inside Look
• Folklore is Finished: Pirate Politics
• Hakeem (Blu-ray)
Recent nieuws van dezelfde bron