:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: GONE GIRL
PERSBERICHT: GONE GIRL
Bron: Fox - Datum: 2015-01-29 - Geplaatst door: Werner
GONE GIRL

Niets is wat het lijkt…
Vanaf 4 februari verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

Leugens en bedrog staan centraal in deze ijzersterke thriller. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Gillian Flynn zorgt Gone Girl ervoor dat je de hele film op het puntje van je stoel zit. Gone Girl zorgde in Amerika voor een ware box office-mijlpaal voor regisseur David Fincher. Ook in België doet Gone Girl het erg goed.

Synopsis
Op de dag dat ze vijf jaar samen zijn geeft Nick Dunne (Ben Affleck) zijn charmante vrouw, Amy (Rosamund Pike), als vermist op. Wanneer de plotselinge verdwijning van zijn vrouw ongelofelijk veel aandacht van de media krijgt, wijzen alle bewijzen naar Nick zelf. Onder druk van de groeiende media-aandacht begint het positieve beeld dat iedereen van zijn huwelijk had, te verwateren. Zijn leugens, bedrog en vreemd gedrag zorgen ervoor dat iedereen zich hetzelfde begint af te vragen: Heeft Nick Dunne zijn eigen vrouw vermoord?

Cast
De veelgeprezen regisseur David Fincher (The Curious Case Of Benjamin Button, Seven) heeft een ware sterrencast verzameld voor Gone Girl. Ben Affleck (Argo, Good Will Hunting) vertolkt de rol van Nick Dunne, de man die op zijn huwelijksverjaardag erachter komt dat zijn echtgenoot Amy, gespeeld door Rosamund Pike (beloond met een Oscarnominatie voor Beste Actrice en daarnaast bekend van o.a. Pride And Prejudice, Die Another Day) verdwenen is. Nick beweert dat de ex van Amy, Desi Collings gespeeld door Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), meer met de verdwijning te maken heeft.

Extra op Blu-ray en DVD
Zowel op de Blu-ray als op de DVD van Gone Girl kun je het audiocommentaar beluisteren van regisseur David Fincher, wat je een bijzondere kijk geeft achter de schermen.

DVD informatie
Beeldverhouding: 16:9 (2.40:1)
Genre: drama, mysterie, thriller
Speelduur: 144 Min
Talen: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's
• Audiocommentaar van David Fincher

Blu-ray informatie
Beeldverhouding: 16:9 (2.40:1)
Genre: drama, mysterie, thriller
Speelduur: 150 Min
Talen: Engels DTS-HD-MA 7.1, Frans DTS 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's
• Audiocommentaar van David Fincher


 


Recent nieuws van dezelfde bron