:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: SCOOBY-DOO MOON MONSTER MADNESS & LEGO NINJAGO SEIZOEN 2
PERSBERICHT: SCOOBY-DOO MOON MONSTER MADNESS & LEGO NINJAGO SEIZOEN 2
Bron: Warner - Datum: 2015-01-29 - Geplaatst door: Werner
Profvoetballer, brandweerman, astronaut en ninja, vraag een kleine jongen wat hij later wil worden en veel kans dat je een van de bovenstaande beroepen als antwoord krijgt. Dankzij deze twee gloednieuwe releases van Warner Home Video kunnen ze binnenkort samen met hun favoriete tekenfilmhelden al even van hun droomleven proeven!

Scooby-Doo: Moon Monster Madness is vanaf 16 februari beschikbaar op DVD, het tweede seizoen van Lego Ninjago ligt vanaf 4 maart in de rekken.

SCOOBY-DOO: MOON MONSTER MADNESS

Maak je klaar voor de lancering van dit heldhaftige, buitenaardse avontuur in deze splinternieuwe film! Scooby-Doo, Shaggy, Fred, Daphne en Velma vertrekken naar de ruimte in het fonkelnieuwe ruimteschip van miljardair Sly Baron. Ze vermaken zich opperbest zonder zwaartekracht, tot een mysterieus buitenaards wezen hen dwingt te landen aan de donkere kant van de maan. Reis met Scooby-Doo mee tot aan de uiterste grenzen van het universum om dit buitenaardse mysterie op te lossen!

Bonusmateriaal:
• Space Travel is Groovy!


LEGO NINJAGO SEIZOEN 2

Nu de Great Devourer verslagen is, geniet Ninjago van een broodnodige periode van vrede. Maar het Serpentine-leger is nog steeds actief en de duistere Lord Garmadon heeft nu de vier gouden wapens van Spinjitzu bemachtigd. Het duurt niet lang meer of hij zal Ninjago naar zijn evenbeeld kunnen herscheppen. Maar de vier jonge meesters van Spinjitzu – Kai, Jay, Cole en Zane − bereiden Lloyd Garmadon voor op de ultieme strijd met zijn eigen vader. Alle hoop is nu gevestigd op Lloyd, de Green Ninja, om zijn training af te maken en op tijd zijn volledige kracht te realiseren.