:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: LEGO FRIENDS
PERSBERICHT: LEGO FRIENDS
Bron: Warner - Datum: 2015-02-28 - Geplaatst door: Werner
Maak kennis met Olivia, Stephanie, Andrea, Mia en Emma, vijf hartsvriendinnen uit Heartlake City én vanaf nu de vaste speelkameraadjes van jouw dochtertje! Met Lego Friends zorgt Lego ervoor dat ook meisjes nu de avonturen van hun favoriete personages op het scherm kunnen zien. De eerste twee delen, Friends Are Forever en Friends Together Again, zijn vanaf 1 april beschikbaar op DVD.

Synopsis
The World Petacular doet Heartlake City aan en de vijf vriendinnen zetten hun diverse interesses en gezamenlijke creativiteit in om de boel te redden wanneer het bijna misgaat in New Girl in Town. Het is niet eenvoudig om de plannen voor Stephanies surpriseparty geheim te houden, wanneer het feestvarken achterdochtig wordt omdat haar vriendinnen geen tijd hebben om met haar af te spreken. De meisjes winnen met hun inzending de wetenschapscompetitie op school en mogen op reis met een luxejacht, wat leidt tot een ongelooflijk onvoorspelbare Dolphin Cruise. Deel de muziek en het avontuur met je beste vriendinnen en familie. Want hartsvriendinnen geven je de meest bijzondere vriendschap die er is... en die moet je delen!

In Friends Together Again helpen de vriendinnen Mia’s opa en oma bij de geboorte van een veulentje, bouwen ze een prachtige praalwagen voor de parade en gaan ze op een spannende reddingsexpeditie door de jungle om de bruiloft van Tante Sofi te redden. Telkens leren de meisjes dat ze, zolang ze maar bij elkaar blijven, ieder probleem kunnen oplossen en alles aankunnen!