:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE AMERICANS SEIZOEN 2
PERSBERICHT: THE AMERICANS SEIZOEN 2
Bron: Fox - Datum: 2015-03-17 - Geplaatst door: Werner
THE AMERICANS SEIZOEN 2

Vanaf 25 maart verkrijgbaar op DVD

Niets is minder waar dan de lovende kritieken die de dramaserie The Americans ontvangt. Door Time genoemd als één van de beste dramaseries van het moment en de Boston Globe spreekt van een “buitengewoon bijzondere dramaserie”. Laat je meeslepen in het verhaal door heftige emoties (Yahoo.com), spanning en drama. Het tweede seizoen van The Americans is beter dan ooit en het geheime leven van de KGB-spionnen Elizabeth en Phillip Jennings wordt er niet makkelijker op. De uitdagingen zijn groter en voor hun gezin en moederland heeft er nog nooit zoveel op het spel gestaan. Naast de FBI gaat ook hun oudste dochter Paige steeds meer vragen stellen en trekt zij de waarheid rondom het gezin in twijfel.

Synopsis
Zet je schrap voor The Americans seizoen 2, één van de meest opwindende tv-reeksen ooit. Op het programma: meer gevaar, meer intriges en meer stomende bondgenootschappen. Door nieuwe technologieën is de spanning meer dan ooit te snijden tijdens de Koude Oorlog. Bovendien lopen Elizabeth en Philip Jennings (Keri Russell en Matthew Rhys), de twee undercoveragenten van de KGB, steeds meer gevaar om ontmaskerd te worden. Naarmate hun opdrachten almaar dodelijker worden, loopt hun gezin meer gevaar en wordt hun trouw danig op de proef gesteld. Spanning gegarandeerd!

Cast
Niet alleen regisseur Joseph Weisberg, maar ook de vertrouwde sterrencast van het vorige seizoen staan weer voor je klaar in het splinternieuwe seizoen met 13 nieuwe afleveringen. Keri Russell (Felicity, Mission Impossible III) neemt in The Americans seizoen 2 weer de rol aan van Elizabeth Jennings, een getrouwde KGB-agent. Samen met haar echtgenoot Philip Jennings, gespeeld door Matthew Rhys (Brothers & Sisters, Love And Other Disasters), doen zij er alles aan om niet ontmaskerd te worden.

Extra’s op DVD
Op de DVD van The Americans seizoen 2 geniet je onder andere van verwijderde scenes en hilarische bloopers.

DVD informatie
Beeldverhouding: 1:78
Genre: Misdaad/drama
Speelduur: ± 11 uur, ± 45 minuten per aflevering
Talen: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
Menu’s: Engels, Frans

Extra’s
• Verwijderde scènes
• Bloopers
• Operation Ghost Stories: The Real Directorate ‘S’
• Shades Of Red: The Morality of the Americans


 


Recent nieuws van dezelfde bron