:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: HOMELAND SEIZOEN 4
PERSBERICHT: HOMELAND SEIZOEN 4
Bron: Fox - Datum: 2015-03-24 - Geplaatst door: Werner
HOMELAND SEIZOEN 4

Nieuwe CIA missie, nieuwe vijanden en bloedstollende spanning
Homeland seizoen 4 komt fenomenaal terug en is vanaf 29 april verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

Na de zenuwslopende ontknoping en het onverwachte verlies van Brody in het derde seizoen, wordt alles anders en krijgt de serie weer een heel nieuwe wending in het vierde seizoen. Homeland seizoen 4 wordt bestempeld als het beste seizoen ooit en komt op een briljante manier terug. Met een zeldzame score van een 8.6 op IMDb scoort de serie ongekend hoog. Homeland is maar liefst 8 keer genomineerd voor een Golden Globe en 5 hiervan hebben zij in de wacht weten te slepen. Onder andere de Golden Globe voor Best television serie en Best actress mag Homeland welverdiend en met trots op haar naam zetten. Homeland seizoen 4, het beste en meest spannende seizoen tot nu toe is vanaf 29 april op Blu-ray en DVD verkrijgbaar en moet je zeker in huis halen.

Synopsis
De spanning stijgt ten top in het schitterende vierde seizoen van deze met een Emmy Award bekroonde thrillerreeks. In haar nieuwe rol als hoofd van een CIA-afdeling weet Carrie (Emmy-winnares Claire Danes) Saul (Emmy-winnaar Mandy Patinkin) en Quinn te overtuigen om haar te helpen om een van de gevaarlijkste terroristen ter wereld op te sporen. Maar wanneer Carrie een jonge Pakistaan rekruteert, vervaagt de lijn tussen goed en kwaad en loopt de operatie uit de hand. Carrie weet niet wie ze kan vertrouwen, en ze moet harde maatregelen nemen en alles op het spel zetten om haar land te beschermen.

Cast
Regisseurs Alex Gansa, Howard Gordon en Gideon Raff houden ook dit seizoen vast aan de vertrouwde sterrencast met Claire Danes, Mandy Patinkin en Rupert Friend. Claire Danes weet nog steeds de rol van bipolaire Carrie als geen ander te vertolken. Saul, gespeeld door Mandy Patinkin, staat nog steeds als mentor voor haar klaar. Bijgestaan door Peter Quinn, gespeeld door Rupert Friend, gaan ze de strijd aan met de meest gevreesde terroristen van de wereld.

Wist je dat
• Carrie oorspronkelijk Claire heette? Het was pas toen Claire Danes bevestigde voor de rol dat de naam van het personage veranderde in Carrie.
• Ter voorbereiding van haar rol, Claire Danes zich verdiepte in video’s van bipolaire patiënten en een hulplijn vond bij auteur Julie Fast, die eveneens dezelfde aandoening heeft?

Extra op Blu-ray en DVD
Zowel op Blu-ray en op DVD kan je genieten van een interview met CIA-agent Peter Quinn die wordt gespeeld door Rupert Friend. Neem een kijkje achter de schermen en luister naar zijn verhaal.

DVD informatie
Beeldverhouding: 16x9 widescreen 1:78 DVD-9
Genre: TV-serie, Actie, Drama
Speelduur: +/- 10 uur, +/- 55 minuten per aflevering
Talen: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
Menu's: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• Interview met Peter Quinn

Blu-ray informatie
Beeldverhouding: 16x9 widescreen 1:78 BD-50
Genre: TV-serie, Actie, Drama
Speelduur: +/- 10 uur, +/- 55 minuten per aflevering
Talen: Engels DTS-HD-MA 5.1, Frans DTS 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
Menu's: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• Interview met Peter Quinn


 


Recent nieuws van dezelfde bron