:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: FARGO SEIZOEN 1
PERSBERICHT: FARGO SEIZOEN 1
Bron: Fox - Datum: 2015-03-27 - Geplaatst door: Werner
FARGO SEIZOEN 1

Fargo, een killer van een misdaadverhaal met een bijna perfecte IMDb-score
Het eerste seizoen vanaf 29 april verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Gebaseerd op de gelijknamige film van The Coen Brothers uit 1996 heeft Noah Hawley de serie Fargo geschreven. Het eerste seizoen is vanaf 29 april verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Met een combinatie van droge humor, chaos en gloednieuwe personages heeft de serie een steengoed misdaadverhaal beet. De uitzonderlijke beoordeling van 9.2 op IMDb, het winnen van een Emmy en twee Golden Globes maakt Fargo tot een ware musthave voor elke serieliefhebber! Zelden wordt een serie door experts met zulke op een haar na perfecte score onthaald. Haal dus de serie in huis en bepaal zelf je cijfer. En vrees niet dat je na dit eerste succesvolle seizoen op je honger gaat blijven zitten. Het tweede seizoen is reeds bevestigd. Met A-level acteurs en actrices zoals Kirsten Dunst en Jesse Plemons, kan dit niet anders dan weer een groot succes worden!

Synopsis
De serie Fargo verandert de gelijknamige film van de Coen broers in de meest unieke tv-serie van het jaar. Met als resultaat: winnaar van een Golden Globe en drie Emmy Awards! Fargo wordt gekenmerkt door dezelfde sfeer van de originele filmklassieker: de droge humor, de moorddadige chaos en de gemoedelijkheid van Minnesota, maar vertelt een volledig nieuw misdaadverhaal met gloednieuwe personages. Oscarwinnaar Billy Bob Thornton, die reeds twee andere films van The Coen Brothers (The Man Who Wasn’t There; 2001 en Intolerable Cruelty; 2003) op zijn palmares heeft staan, schittert als Lorne Malvo, een manipulatieve topcrimineel die het leven van verzekeringsagent Lester Nygaard (Martin Freeman) ingrijpend verandert. Gus Grimly en Molly Solverson, twee plaatselijke politieagenten, bundelen hun krachten om de geheimen van Lester te ontrafelen en de meedogenloze, destructieve Malvo te stoppen.

Cast
Regisseur Randall Einhorn heeft met zijn cast de film uit 1996 nieuw leven ingeblazen. Billy Bob Thornton (The Big Bang Theory, The Baytown Outlaws) neemt de rol van Lorne Malvo op zich, een manipulatieve topcrimineel die het kleine stadje Minnesota op zijn kop komt zetten. Lorne verandert met zijn komst het leven van Lester Nygaard een verzekeringsagent, gespeeld door Martin Freeman (The Hobbit, Sherlock). Ook het tweede seizoen staat op de planning en brengt een sterrencast mee, waaronder Kirsten Dunst en Jesse Plemons.

Blu-ray
Met extra’s op de Blu-ray bekijk je verwijderde scènes en luister je naar audiocommentaar bij de serie. Duik nog dieper in het verhaal met de special ‘Dit is een waargebeurd verhaal’ of bekijken de groeten uit Bemidji.

DVD
Ook op de DVD kun je deze extra’s vinden voor een extra lange avond series kijken.

DVD informatie
Beeldverhouding: 16x9 widescreen 1:78 DVD-9
Genre: Actie, Drama
Speelduur: +- 11 uur, +- 54 minuten per aflevering
Talen: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Audiocommentaar
• Verwijderde scenes
• Dit is een waargebeurd verhaal
• Groeten uit Bemidji
• Tinten groen

Blu-ray informatie
Beeldverhouding: 16x9 widescreen 1:78 BD-50
Genre: Actie, Drama
Speelduur: +- 11 uur, +- 54 minuten per aflevering
Talen: Engels Dolby True HD 5.1, Frans Dolby True HD 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Audiocommentaar
• Verwijderde scenes
• Dit is een waargebeurd verhaal
• Groeten uit Bemidji
• Tinten groen


 


Recent nieuws van dezelfde bron