:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Belga >> PERSBERICHT: THE DIVERGENT SERIES - INSURGENT
PERSBERICHT: THE DIVERGENT SERIES - INSURGENT
Bron: Belga - Datum: 2015-07-15 - Geplaatst door: Werner
THE DIVERGENT SERIES - INSURGENT

Na de dramatische gebeurtenissen in Divergent worstelt onze heldin Tris met zichzelf en het verleden. Veel tijd om daarbij stil te staan heeft ze niet, want zij en haar bondgenoten zijn inmiddels opgejaagd wild voor de factie Eruditie. Insurgent is het spectaculaire vervolg op kaskraker Divergent, gebaseerd op de succesvolle gelijknamige bestsellers van Veronica Roth. Shailene Woodley (The Descendants, The Fault In Our Stars) vertolkt opnieuw met verve de rol van de onverschrokken Tris, die het samen met Four (hartenbreker Theo James) in een verwoest futuristisch Chicago moet opnemen tegen de meedogenloze Jeanine, gespeeld door een heerlijk duivelse Kate Winslet.

The Divergent Series: Insurgent is vanaf 19 augustus beschikbaar op Blu-ray Combo Steelbook (die zowel de 3D Blu-ray, Blu-ray als DVD bevat) als DVD 2-disc Special Edition. De film is ook verkrijgbaar als Single DVD en Blu-ray. Bovendien is vanaf dan ook de boxset, die zowel Divergent als Insurgent bevat, beschikbaar op Blu-ray en DVD.

Synopsis
In The Divergent Series: Insurgent staat er veel op het spel voor Tris. In de ruïnes van het futuristische Chicago gaat ze op zoek naar bondgenoten en antwoorden. Tris en Four zijn op de vlucht, opgejaagd door Jeanine, de leidster van de machtsbeluste elite van de factie Eruditie. In een race tegen de tijd moeten ze te weten komen waarom de familie van Tris zich heeft opgeofferd en waarom de leiders van Eruditie er alles aan doen om hen tegen te houden. Achtervolgd door keuzes uit haar verleden probeert Tris wanhopig haar geliefden te beschermen. In hun zoektocht naar de waarheid krijgen ze af te rekenen met de ene uitdaging na de andere.

Genre: Thriller/Actie/Sci-Fi
Audio: Engels, Frans. Met Engels Late Night Listening track 2.0. Blu-ray met 7.1 DTS - HD MA Audio.
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Speelduur: DVD - 115 minuten, Blu-ray - 119 minuten

Bonusmaterialen
De Blu-ray Combo Steelbook (die ook de 3D - versie bevat) & DVD 2-disc Special Edition zitten boordevol extra's, goed voor meer dan 3 uur bonusmateriaal:
• Audio Commentary with producers Doug Wick & Lucy Fisher
• Insurgent Unlocked: The Ultimate Behind - The - Scenes Acces
• From Divergent to Insurgent
• Insurgent in Style
• Simulations: The Next Level
• Veronica Roth: Tell All
• Train Fight Unlocked
• The Peter Hayes Story
• Diverging: Adapting Insurgent to the screen
• The Others: Cast & Characters
• Marketing Gallery: Sneak Peak met Shailene Woodley, Promotional Making -of, HBO First Look, Image Gallery en Trailers


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron