:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: LEGO NINJAGO SEIZOENEN 3 EN 4
PERSBERICHT: LEGO NINJAGO SEIZOENEN 3 EN 4
Bron: Warner - Datum: 2015-08-01 - Geplaatst door: Werner
LEGO NINJAGO: MASTERS OF SPINJITZU

Er zijn niet veel remedies om de rust in huis te bewaren bij regenweer deze zomer, maar met de nieuwe avonturen van de stoere ninja's uit Lego Ninjago kun je als ouder op beide oren slapen! En om de kroost bovendien verdere traantjes én een zomer vol ongeduld te besparen brengt Warner Home Video meteen het derde én het vierde seizoen van deze reeks uit. Het derde en vierde seizoen van Lego Ninjago: Masters Of Spinjitzu zijn vanaf 19 augustus beschikbaar op DVD.

Seizoen 3
De overwinning van de Gouden Ninja in de strijd met de Overlord heeft een nieuwe vredestijd ingeluid en een technologische revolutie veroorzaakt. Tijden zijn veranderd en de Ninja’s zijn overbodig geworden in deze nieuwe high-tech-wereld. Maar net wanneer ze denken dat er echt vrede is in Ninjago, worden Lloyd, Kai, Jay, Cole en Zane weer opgeroepen. De teruggetrokken uitvinder Cyrus Borg waarschuwt hen dat de Overlord nog leeft. Hij is een digitaal virus geworden en zit vast in het Digiverse. De Ninja’s leren dat de Overlord Lloyds gouden krachten wil stelen, waarmee hij uit zijn digitale kooi kan ontsnappen. Volgens de voorspelling zal hij dan gaan heersen als “De Gouden Meester”. En om hem te helpen bij het uitvoeren van zijn kwade plannen heeft hij nieuwe technologische handlangers gecreëerd, krachtiger dan de Ninja’s ooit hebben gezien: Nindroids. Het is nergens meer veilig!

Seizoen 4
De kracht van verlies kan groot zijn. Het verlies van Zane in de strijd tegen de Overlord heeft ons favoriete Ninja-team versplinterd. Maar wanneer de Ninja’s een mysterieuze uitnodiging ontvangen om naar een onbekend eiland te komen voor Meester Chen's Toernooi der Elementen, leren ze dat hun vriend mogelijk nog in leven is. Om hem terug te krijgen moeten ze eerst de strijd aangaan met tegenstanders die net als zij unieke elementaire krachten bezitten. En uiteindelijk zullen ze ook tegen elkaar moeten vechten.UIT HET ARCHIEF