:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: GOTHAM SEIZOEN 1
PERSBERICHT: GOTHAM SEIZOEN 1
Bron: Warner - Datum: 2015-08-05 - Geplaatst door: Werner
GOTHAM SEIZOEN 1

Met z'n grommende stem, betonnen vuisten en arsenaal aan gadgets bezorgt Batman z'n vijanden steevast nachtmerries, maar er is natuurlijk een periode geweest dat ook Bruce Wayne letterlijk in z'n kinderschoenen stond. Gotham begint bij het begin, en laat ons kennismaken met personages die The Dark Knight in z'n latere carrière het vuur aan de schenen zullen leggen. Zo passeren onder andere Catwoman, The Riddler en The Penguin de revue. Aan de andere kant van de wet volgen we detectives Bullock en Gordon, waarvan die laatste aan het prille begin staat van een rijk gevulde carrière. Critici en fans zijn alvast overtuigd, want naast de Critics Choice Television Award voor 'Most Exciting New Series' is men ondertussen begonnen aan de opnames van het nu al langverwachte tweede seizoen. Het eerste seizoen van Gotham, een must voor alle fans van het DC - universum, is vanaf 2 september beschikbaar op Blu-ray en dvd.

Synopsis
In Gotham volgen we detective Gordon (Ben McKenzie) en zijn partner Harvey Bullock (Donal Logue) wanneer ze de moord op Thomas en Martha Wayne proberen op te lossen. Tijdens het onderzoek ontmoet Gordon de zoon van het echtpaar, Bruce Wayne, en moet hij de confrontatie aangaan met de imposante gangleider Fish Mooney (Jada Pinkett Smith). Gordon ontmoet ook andere figuren die later de meest beruchte en terugkerende schurken van DC Comics zullen worden, zoals de toekomstige Catwoman (Camren Bicondova) en The Penguin (Robin Lord Taylor).

Bonusmaterialen:
• Deleted Scenes
• Gotham Invented
• Gotham: Designing The Fiction
• The Game of Cobblepot
• Gag Reel
• Gotham: The Legend Reborn
• DC Comics Night at Comic - Con 2014
• Character Profiles: Bruce Wayne & Alfred J.Pennyworth, Harvey Bullock, James Gordon, Fish Mooney, Oswald Cobblepot, Dr. Leslie Thompkins


 





UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron